Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Roborock Q7 biely

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Roborock Q7 biely

Zaobstarajte si robotický vysávač Roborock Q7 a prenechajte mu všetko upratovanie. Dokáže vysávať aj mopovať súčasne a zvládne vyčistiť až 300 m² na jedno nabitie. Vďaka saciemu výkonu 2 700 Pa a celogumovej kefe ľahko zbaví váš domov všetkej špiny. Roborock Q7 je vybavený navigačným systémom LiDAR PreciSense a celým radom senzorov. Poskytne tak efektívne upratovanie a zabráni pádu robota zo schodov, jeho uväzneniu aj nárazu. No-Go zóny a neviditeľné múry zase robota Q7 nepustia tam, kam nebudete chcieť. Okrem toho sa robot Roborock môže pochváliť umývateľným filtrom triedy E11, celogumovou kefou s dlhou životnosťou, viacúrovňovým mapovaním (až 4 poschodia), batériou s kapacitou 5 200 mAh, podporou 3D mapovania a hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Home a Apple Siri.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Roborock Q7, biely

  • Robotický vysávač Roborock Q7 v bielej farbe
  • Vysáva aj mopuje
  • Vyčistí až 300 m²
  • So sacím výkonom 2 700 Pa
  • Podpora 3D mapovania a hlasových príkazov cez Amazon Alexa, Google Home a Apple Siri
  • Senzory zabránia pádu robota zo schodov, jeho uväzneniu i nárazu
  • Vysoká kapacita batérie 5 200 mAh umožní až trojhodinové čistenie
  • Umývateľný filter triedy E11 pre čistejší vzduch
  • Jednoduché nastavenie No-Go zón a neviditeľných múrov
  • Navigačný systém LiDAR PreciSense
  • Viac funkcií s aplikáciou Roborock
  • S celogumovou kefou s dlhou životnosťou a odolnosťou proti namotávaniu vlasov
  • Kompatibilný s Roborock Auto-Empty Dock Pure (nie je súčasťou balenia)
  • Okrem toho automatický vysávač Roborock Q7 ponúka viacúrovňové mapovanie

Navigačný systém LiDAR PreciSense

Automatický vysávač Roborock Q7 využíva navigačný systém LiDAR PreciSense. Spoločne s vytváranými mapami a ovládaním pomocou aplikácie Roborock umožní efektívny spôsob upratovania celej vašej domácnosti.

Robot Roborock s úžasným sacím výkonom 2 700 Pa

Automatický vysávač Roborock Q7 disponuje úžasným sacím výkonom, ktorý závisí na stave batérie a domácom prostredí. Dokáže tak podľa testov výrobcu vykonaných podľa noriem IEC 62885-2:2016/5.8 s použitím režimu Max a s úplne nabitou batériou vyvinúť sací výkon až 2 700 Pa. Odstráni nečistoty z kobercov a prach z podlahy. Vysávač Roborock pri vložení na koberec automaticky zapne nasávanie na najvyšší výkon. Žiadna špina teda nemá šancu.

Vysoká kapacita 5 200 mAh batérie umožní až trojhodinové čistenie

Robotický vysávač Roborock Q7 zvládne prekonať 2 cm prekážky a ľahko prejde cez prahy aj koberce. Disponuje 5 200 mAh Li-Ion batériou, ktorá mu dovolí vykonať na jedno nabitie až trojhodinové čistenie. Vďaka internému testovaniu, ktoré vykonal výrobca v tichom režime na tvrdých podlahách, s úplne nabitou batériou a bez pripojeného systému mopu, zistil, že maximálna vysávacia plocha robota Q7 je v závislosti na domácom prostredí 300 m².

Robotický vysávač Roborock Q7 biely

S podporou 3D mapovania získate podrobnejšie zobrazenie všetkých miestností

Stiahnite si mobilnú aplikáciu Roborock a získajte rozšírené funkcie robotického vysávača Roborock Q7. Aplikácia napríklad umožní pridanie nábytku a podlahových materiálov. Poskytne tak podrobnejšie zobrazenie všetkých vašich miestností.

Robotický vysávač Roborock Q7 biely

Automatický vysávač Roborock podporuje hlasových asistentov

S malými deťmi aj štvornohými miláčikmi sa často stane nejaká špinavá nehoda. Aj s týmto vám automatický vysávač Roborock Q7 pomôže. Podporuje totiž hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Home a Apple Siri. Vďaka tomu môžete robota Roborock ovládať hlasom a poslať ho napríklad upratať kuchyňu. Ušetríte tým veľa času.

Robotický vysávač Roborock Q7 biely

Automatický vysávač Roborock Q7 dokáže vytierať a vysávať naraz

Automatický vysávač Roborock Q7 dokáže vytierať a vysávať naraz. Má 750 ml nádobu na odpad a 180 ml nádržku na vodu. Výrobca vykonal interné testovanie na tvrdých podlahách s plnou nádržou na vodu, úplne nabitou batériou a s nastaveným nízkym prietokom vody. Výsledky interpretoval s predpokladom, že 20 % plochy zakrýva nábytok a nebude ju teda nutné vytrieť. Zistil, že s robotom Q7 získate maximálny dosah vytierania 150 m², v závislosti na domácom prostredí.

Robotický vysávač Roborock Q7 biely

Nastavte si až 4 poschodia s viacúrovňovým mapovaním

Zásluhou viacúrovňového mapovania robotický vysávač Roborock Q7 u vás doma automaticky rozpozná až štyri úrovne. Túto funkciu ocenia najmä majitelia viacposchodových domov. Nič nemusíte nastavovať, robot sám jednotlivé poschodia rozlíši.

Robotický vysávač Roborock Q7 biely

No-Go zóny a neviditeľné múry nepustia robotický vysávač Roborock Q7 ďalej

Neželáte si, aby niekam robotický vysávač Roborock Q7 šiel? Riešenie je ľahké. Nastavte si No-Go zóny, kam robot nesmie ísť. Na uzavretie miestností a kútov zase využijete Invisible Walls jednoduchým nakreslením čiary. Tieto funkcie si môžete zvoliť pre každú úroveň zvlášť.

Robotický vysávač Roborock Q7 biely

Automatický vysávač Roborock Q7 je vybavený množstvom užitočných senzorov

Máte strach, že robot počas upratovania spadne zo schodov, zostane niekde uväznený, či dokonca narazí do steny? Automatický vysávač Roborock Q7 je vybavený množstvom užitočných senzorov, ktoré týmto nehodám zabránia.

Robotický vysávač Roborock Q7 biely

Umývateľný filter pre čistejší vzduch

Chcete mať doma čistejší vzduch? Robotický vysávač Roborock Q7 vám to dokáže splniť. Ukrýva totiž umývateľný filter s triedou účinnosti filtrácie E11 – podľa nezávislého testu tretej strany podľa noriem EN 1822-1:2009. Táto trieda zaručuje, že filter zachytí častice vo vnútri robota. Umývateľnosť zase predĺži jeho životnosť.

Robotický vysávač Roborock Q7 biely

Automatický vysávač Roborock Q7 sa môže pochváliť celogumovou kefou s dlhou životnosťou

Automatický vysávač Roborock Q7 sa môže pochváliť celogumovou kefou s dlhou životnosťou. Je silne odolná proti namotaniu vlasov a kvôli efektívnejšiemu čisteniu sa vie držať bližšie pri zemi. S robotom Q7 budete mať podlahu, vyčistenú ako nikdy predtým.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief 1
Prekonanie prekážky do výšky 2 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Vlastnosti Indikátor nabíjania, Regulácia výkonu, Mäkčené kolieska, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba chodu 180 min
Kapacita batérie 5 200 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica
Kefy Bočná
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Nádobka na vodu, Virtuálna stena

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter, EPA E11 filter

Hlučnosť

Hlučnosť 67 dB

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 9,7 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 3 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  ROBRV050
Produktové číslo:  Q702-00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12