Obnoviť stránku

Roborock Q-REVO white, biely

5,0 29 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
818,90 €

Roborock Q-REVO white, biely

Robotický vysávač sa sám postará o upratovanie podláh v domácnosti

Prenechajte starosti o tvrdé podlahy a koberce vo svojej domácnosti robotickému vysávaču Roborock Q-REVO. Ten sa, vďaka pokročilej laserovej navigácii LiDAR a špičkovým senzorom u vás doma skvele zorientuje. Vysokovýkonný motor generuje satie so silou až 5 500 Pa, zatiaľ čo silikónová kefa zbiera všetky nečistoty a mopovacie nadstavce zase podlahu leštia a zbavia ju aj odolných škvŕn a šmúh. Akonáhle sa vysávač Q-REVO presunie nakoberec, oba mopovacie nadstavce sa zdvihnú. Roborock Q-REVO zvládne rozoznať prekážky, vyhnúť sa schodom a sám označiť neprístupné oblasti (zakázané zóny). Vysávač je možné ovládať prostredníctvom hlasového ovládania alebo cez sprievodnú aplikáciu, v ktorej uvidíte aktuálny stav upratovania, nabitie vysávača a veľa ďalších informácií. Roborock Q-REVO je tu pre tých, ktorí chcú mať čistú domácnosť, ale venovať svoj drahocenný čas lepšímveciam. Vysávač je totiž autonómny vďaka dodávanej dokovacej stanici, v ktorej sa nabije, vyčistí a vysype do nej všetky nečistoty.

Kľúčové vlastnosti bieleho robotického vysávača Roborock Q-REVO

  • Robotický vysávač s mopom dostanete s dokovacou stanicou
  • V dokovacej stanici sa vysávač nabíja, vysypáva nečistoty a čistí sa
  • Roborock Q-REVO má výkonný motor so silou satia 5 500 Pa
  • Mäkká silikónová kefa účinne vysáva všetky nečistoty a nezamotávajú sa do nej vlasy
  • Robotický vysávač má batériu s kapacitou 5 200 mAh a vyniká až o 30 % rýchlejším dobíjaním
  • Možnosť hlasového ovládania alebo aplikáciou v mobilnom telefóne (v anglickom jazyku)
  • Pokročilá laserová navigácia LiDAR presne zmapuje domácnosť a vie rozpoznávať predmety v ceste
  • Vysávač vie uložiť viacero máp
  • Roborock Q-REVO rozpozná koberce a následne zdvihne oba mopy
  • Inteligentné funkcie (zakázané zóny, atď. ) pre pohodlie a bezpečnosť 

Robotický vysávač s multifunkčnou dokovacou stanicou

Práve dokovacia stanica robí z robotického vysávača Roborock Q-REVO skvelého pomocníka do každej domácnosti, pretože šetrí čas a veľa práce s údržbou. Vysávač sa v stanici nabije a po každom upratovaní sa automaticky vyčistí. Dokonca dôjde k oplachu mopovacích handričiek. Špeciálne navrhnuté dýzy omývajú mopy vodou zo separátnej čistej nádrže. Pokiaľ k dokovacej stanici pripojíte zásobník s vodou, vie si ju následne samačerpať, a to kedykoľvek, keď dôjde voda v nádrži. Po vyčistení sa spustí sušenie horúcim vzduchom s teplotou 45 °C, aby bol robotický vysávač Q-REVO opäť pripravený na použitie. Všetok vysatý neporiadok putuje z vysávača do 2,7-litrovej zbernej nádoby, ktorá pojme dostatok nečistôt až na 7 týždňov vysávania.

Roborock Q-REVO využíva mopy s dvojitou rotáciou

Naspodku robotického vysávača sú umiestnené dva mopy z mikrovlákien, ktoré rotujú rýchlosťou až 200 otáčok za minútu a účinne pritláčajú nečistoty k podlahe. Aj preto dokážu mopy odstrániť odolné škvrny a šmuhy. Pri vysávaní kobercov sa mopy automaticky zdvihnú, aby neboli na koberce prenesené nečistoty.

Vysoký sací výkon odstráni všetky nečistoty

Robotický vysávač Roborock Q-REVO spoľahlivo vysaje všetky nečistoty aj prach z akéhokoľvek typu podlahy alebo kobercov. Maximálny sací výkon dosahuje hodnotu 5 500 Pa. Robotický vysávač je vybavený silikónovou kefou, ktorá sa ľahko prispôsobí nerovnostiam, zachytí väčšinu nečistôt a navyše sa do nej nezamotávajú vlasy. Aby bola domácnosť naozaj čistá, robotický vysávač Roborock Q-REVO má kvalitný filtračný systém, ktorý saskladá z jemného predfiltra a filtra HEPA, ktorý zachytí až 99,99 % častíc s veľkosťou 0,3 mikrónov.

S navigáciou LiDAR zmapuje vysávač Roborock celý priestor

Roborock Q-REVO sa u vás doma rozhodne nestratí, ba naopak. Vďaka pokročilej technológii LiDAR si robotický vysávač presne zmapuje domácnosť a následne zvolí optimálnu cestu na precízne vysatie a umytie. Laserový senzor LiDAR vie zaznamenávať desiatky tisíc bodov v priestore. Preto dokáže rozlíšiť miestnosti, chodby aj rôzne druhy nábytku. S technológiou PreciSense sa robotický vysávač Roborock Q-REVO plnezorientuje za tmy alebo v presklených miestnostiach.

Bezpečnostné funkcie pre bezproblémové upratovanie

Akonáhle vysávač spustíte, už sa oň nemusíte starať. Roborock Q-REVO je totiž vybavený sériou bezpečnostných funkcií a senzorov, vďaka ktorým dokáže robotický vysávač detektovať a obísť prekážky, detegovať a vyhnúť sa schodom alebo úzkym priestorom. Takto detegované miesta navrhne  vysávač na označenie ako zakázané zóny. Kolieska aj kefy robotického vysávača Roborock Q-REVO sú navrhnuté tak, aby nijako nepoškodili podlahu.

Roborock Q-REVO je možné ovládať cez aplikáciu alebo hlasom

Robotický vysávač podporuje hlasové ovládanie cez Amazon Alexa, Google Assistant alebo Apple Siri, takže upratovanie spustíte jedným jednoduchým povelom. Na ovládanie vysávača Q-REVO môžete použiť aj mobilný telefón s nainštalovanou aplikáciou. Tu si nastavíte všetko potrebné, napríklad to, kam sa má vysávač vydať alebo čomu sa vyhnúť. Rovnako budete mať neustále na očiach priebeh upratovania, stav batérie alebo môžete za chodu upraviť nastavenie robotického vysávača Roborock.

Vysokokapacitné batérie s rýchlejším dobíjaním

V robotickom vysávači Roborock Q-REVO je použitá batéria Li-Ion s kapacitou 5 200 mAh. Tá udrží robotický vysávač v činnosti až 180 minút. Akonáhle mu začne energia dochádzať, automaticky sa vráti do nabíjacej stanice a potom nadviaže tam, kde predtým skončil. Batéria vysávača Roborock Q-REVO sa teraz dobíja o 30 % rýchlejšie ako predtým, preto môžete pokojne nechať robota nabíjať až mimo energetickej špičky, čím ušetrítena nákladoch za energie.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Vysávanie, Utieranie, Mokré čistenie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Laserová
Počet bočných kief 1
Prekonanie prekážky do výšky 2 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Mobilná aplikácia, Hlasom
Kompatibilita Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Home
Vlastnosti Indikátor nabíjania, Regulácia výkonu, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Plávajúce podlahy, Hladké podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 180 min
Kapacita batérie 5 200 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjacia stanica
Kefy Bočná, Rotačná
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Čistiaca stanica

Filtre

Typ filtra EPA E11 filter
Oklep Bez oklepu

Príkon

Príkon 60 W

Hlučnosť

Hlučnosť 63 dB

Zberná nádoba

Objem 0,35 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 9,65 cm
Hĺbka 35,3 cm
Hmotnosť 12,2 kg

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Rakúsko
Kód:  ROBrv29
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  QR02-00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19