Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Roborock DYAD 2 v 1 Wet & Dry

Roborock DYAD 2 v 1 Wet & Dry

Hľadáte pomocníka na upratovanie tvrdých podláh? S mopovačom Roborock Dyad vám to pôjde pekne od ruky. Je totiž vybavený dvojvalcovým motorom a intenzívnym saním so silou až 13 000 Pa. Tento tyčový aku vysávač 2 v 1 vám skvele poslúži pri čistení tvrdých podláh. Usporí vám tiež veľa času, pretože jedným ťahom vysaje a zároveň zotrie podlahu. Mopovač Roborock vám dáva na výber z troch režimov čistenia: maximálny, automatický a režim vysatia vody. Ďalej má vo výbave obrovské nádrže na čistú aj špinavú vodu. Vďaka trom valcom efektívne čistí miesta od okraja k okraju. Po upratovaní sa Roborock Dyad vyčistí sám. Čo viac si priať? 

Kľúčové vlastnosti mopovača Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner

  • Mopovač Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner je vybavený dvojvalcovým motorom
  • Na mokré aj suché nečistoty
  • Počas čistenia zároveň čistí aj kefy
  • Tyčový aku vysávač 2 v 1 vybavený batériou s 5 000 mAh kapacitou
  • Ponúka intenzívne sanie so silou 13 000 Pa
  • Uhol kefy je 180°
  • Akumulátorový mopovač Roborock zaistí efektívne čistenie od okraja k okraju
  • S viacnásobnými čistiacimi scénami
  • Poskytuje výber z troch režimov čistenia – maximálny, automatický a režim vysatia vody
  • So systémom DyadPower
  • Tyčový bezdrôtový vysávač Roborock Dyad sa môže pochváliť obrovskými nádržami na čistú aj špinavú vodu
  • So skladacím držiakom pre ľahšiu údržbu
  • Vstupné napätie je 100 až 240 V

Mopovač Roborock si hravo poradí s mokrými aj suchými nečistotami

Mopovač Roborock Dyad Wet a Dry Vacuum Cleaner s DyadPower si hravo poradí s mokrými aj suchými nečistotami. Je vybavený dvojvalcovým motorom. Dokonca je jediným viacvalcovým Wet and Dry prístrojom na celom svete.

Čistá a suchá podlaha v jednom kroku

Špinavá voda? Žiadny problém. Mopovač na baterku Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner disponuje nádobou na čistú vodu a nádobou na špinavú vodu. Systém DyadPower vie nečistoty v špinavej vode rozvíriť, nasať a následne dostať úplne preč. Vaše podlahy budú v jednom kroku suché a čisté.

S vodou po sprchovaní vám pomôže režim vysúšania podlahy

Na jedno nabitie hĺbkovo vyčistíte s mopovačom Roborock Dyad Wet a Dry Vacuum Cleaner celú podlahu s dosahom až 280 m². Tiež vám po sprche zostáva na podlahe veľa vody? Využite režim vysúšania podlahy.

Tyčový aku vysávač 2 v 1 Roborock udržuje kefy neustále čisté

Už nikdy nebudete chcieť upratovať s handrou. Tyčový aku vysávač 2 v 1 Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner totiž dokáže počas čistenia podláh zároveň čistiť aj kefy. Prístroj tak udržuje stále v tej najlepšej forme. 

Tri valce zaistia lepšie čistenie od okraja k okraju

Akumulátorový mopovač Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner je vybavený na lepšie čistenie od okraja k okraju jedným veľkým hlavným valcom a dvoma zadnými, menšími valčekmi. Žiadna nečistota nemá šancu. 

Rýchly a plynulý pohyb mopovača Roborock Dyad

Rýchly a plynulý pohyb mopovača Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner vám uľahčí prácu. Môže sa pochváliť obratnou čistiacou hlavou a dvoma valčekmi, ktoré sa otáčajú proti sebe.

Bezdrôtový vysávač nemusíte po upratovaní čistiť

Bezdrôtový vysávač Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner nemusíte po upratovaní čistiť. Stačí len stlačiť tlačidlo a špinavé valčeky sú razom čisté. Ďalej sa v nádrži so špinavou vodou oddelia pevné nečistoty. Na vás je iba ich odstránenie. 

Adaptívne čistenie proti odolným škvrnám

Potrebujete odstrániť odolné škvrny? Na tie aku mopovač Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner ponúka adaptívne čistenie. Automaticky si zapne sanie a vodu a zároveň vám na svojej obrazovke ukáže silu znečistenia podlahy. 

Batériový mopovač Roborock sa pýši 13 000 Pa sacím výkonom

Batériový mopovač Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner sa pýši 13 000 Pa sacím výkonom. Jeho zásluhou odstráni špinavú vodu a vyčistí vaše podlahy, ktoré budú zároveň suché. 

Tyčový bezdrôtový vysávač Roborock Dyad odsaje vodu po sprchovaní

Tretím režimom mopovača Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner je režim maximálny. Tyčový bezdrôtový vysávač dokáže využiť maximálny výkon sania a odsať napríklad vodu z podlahy po sprchovaní. 

Hlasové upozornenia

Po zobrazení chybového hlásenia už nebudete musieť zložito hľadať návod. Ďalšou výhodou mopovača Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner sú totiž jeho hlasové upozornenia. Dozviete sa vďaka nim všetko potrebné. 

Skladací držiak uľahčí údržbu

Mopovač Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner bol navrhnutý ako skladací. Dokáže stáť samostatne a uľahčí vám údržbu. Nádržku na vodu jednoducho odoberiete a zase vrátite späť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Mokré čistenie, Suché čistenie

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, LED kontrolky stavu nabitia batérie

Typ povrchu

Typ povrchu Tvrdé podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 35 min
Kapacita batérie 5 000 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjacia stanica
Ďalšie príslušenstvo Nádobka na vodu, Čistiaci valec

Filtre

Typ filtra EPA E11 filter

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 33,9 cm
Výška 80,4 cm
Hĺbka 21,1 cm
Hmotnosť 5 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  ROBTV139
Produktové číslo:  WD1S1A51-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01