Obnoviť stránku

RK4150 Rýchlovarná kanvica sklenená 1,7 l

4,3 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
30,46 €

RK4150 Rýchlovarná kanvica sklenená 1,7 l

Hľadáte kvalitnú a pritom dizajnovo prepracovanú rýchlovarnú kanvicu? Potom je pre vás rýchlovarná kanvica RK4150 ako stvorená. Kanvica je vyrobená z kvalitného tvrdeného a zdravotne nezávadného borosilikátového skla, ktoré je odolné voči vysokým teplotám. Údržba kanvice je naozaj jednoduchá a rýchla. Na tele rýchlovarnej kanvice sa nachádza ukazovateľ vodnej hladiny a svetelná kontrolka prevádzky. Vyberateľný filter zachytí prípadné usadeniny a dvojitý bezpečnostný systém sa postará o vašu bezpečnosť.


Borosilikátové sklo

1,7 l

Jednoduchá údržba


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice RK4150

  • Rýchlovarná kanvica RK4150 vyrobená z kvalitného tvrdeného a zdravotne nezávadného borosilikátového skla
  • V priebehu chvíľky pripravíte dostatok vody
  • Množstvo vody máte pod kontrolou vďaka vodoznaku
  • Údržba kanvice je naozaj jednoduchá a rýchla
  • Zabudované tlačidlo vám umožní ľahko otvoriť veko
  • Široké hrdlo na jednoduché naliatie vody
  • Vyberateľný filter dokáže zachytiť usadeniny
  • Plne otočný podstavec s priestorom na uskladnenie kábla
  • Dvojnásobný bezpečnostný systém

Ideálny pomocník do kuchyne

Výkonná rýchlovarná kanvica RK4150 sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej kuchyne. Uchváti vás svojím elegantným vzhľadom s modrým podsvietením, ktoré slúži zároveň ako kontrolka prevádzky. Aktivuje sa totiž vždy po zapnutí. Objemná kanvica pripraví vodu až pre 7 šálok. Je teda vhodná do každej domácnosti. Naozaj za chvíľku budete mať pripravenú vodu na čaj či kávu.

Kanvica Concept RK4150 z borosilikátového skla

Rýchlovarná kanvica RK4150 je vyrobená z kvalitného, tvrdeného a zdravotne nezávadného borosilikátového skla. Toto sklo je odolné voči vysokým teplotám a zároveň netvorí žiadne škvrny. Údržba kanvice Concept je tak naozaj jednoduchá a rýchla.

Jednoduchá a rýchla údržba kanvice Concept

Rýchlovarná kanvica Concept RK4150 je vybavená tlačidlom, ktoré vám umožní ľahko otvoriť veko. Široké hrdlo je prispôsobené tak, aby sa vám kanvica pohodlne plnila vodou. Hladké dno so skrytým vyhrievacím telesom vám uľahčí následnú údržbu kanvice Concept. Zároveň znižuje usadzovanie vodného kameňa. Vyberateľný filter dokáže zachytiť usadeniny, ktoré sa môžu v kanvici usadiť. Podľa potreby ho potom môžete ľahko vyčistiť. Ďalším benefitom rýchlovarnej kanvice je plne otočný podstavec s priestorom na uskladnenie kábla, na ktorý môžete kanvicu postaviť z akéhokoľvek uhla budete práve potrebovať.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť sa stará dvojnásobný bezpečnostný systém rýchlovarnej kanvice Concept RK4150. Kanvica sa automaticky vypne, keď voda dosiahne bod varu alebo v prípade, že ju omylom zapnete prázdnu, čím nedochádza k jej poškodeniu. Kanvica ponúka aj ďalšie zabezpečenie v podobe protišmykových nožičiek, ktoré zabránia akémukoľvek nechcenému pohybu. Na zvýšenie odolnosti je hrdlo kanvice Concept vystužené kovovým lemom.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONRK740
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RK4150
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12