Obnoviť stránku

Rituals

Rituals kozmetika

Rituals: Kultúra prepychu a výnimočnosti

Rituals je značka, ktorá spája tradíciu s moderným životným štýlom, prinášajúca zážitok z luxusnej starostlivosti na každodennej úrovni. Každý produkt z dielne Rituals je inšpirovaný starovekými rituálmi a exotickými tradíciami ponúkajúcimi nezabudnuteľné zmyslové zážitky prostredníctvom spojenia vôní, textúr a kvalitných ingrediencií. Základom filozofie značky je podnecovať k vytváraniu malých, osobných rituálov v rámci každodenného života, spájajúcich telo, krásu a harmóniu domova.

Rituals kozmetika

Oživenie a výnimočnosť so starostlivosťou o telo Rituals

Rituals poskytuje vybrané produkty starostlivosti o telo, ktoré spríjemňujú každodenný rituál sprchovania, holenia a spánku. Od osviežujúcich sprchových gélov po relaxačné telové mlieka, každý výrobok je starostlivo navrhnutý tak, aby ponúkal nielen optimálnu starostlivosť o pokožku, ale aj zmyslový zážitok, ktorý oživuje telo a dušu. V ponuke značky nechýbajú ani produkty šité na mieru mužskej pokožke. Pre tých, ktorí hľadajú dokonalý darček, prináša Rituals unikátne darčekové sady spájajúce obľúbené produkty do nádherne zabalených balíčkov.

Za žiarivou pleťou a leskom vlasov stojí kolekcia prípravkov Rituals

Rituals venuje pozornosť nielen starostlivosti o telo, ale aj kráse pleti a vlasov. Ich široká paleta kozmetických produktov spája výnimočné zložky s modernými technológiami, aby poskytovala optimálnu pozornosť vášmu zovňajšku. Každý krém, sérum alebo maska sú navrhnuté tak, aby nielen zdôrazňovali prirodzenú krásu, ale taktiež prinášali harmóniu a rovnováhu do každodenného rituálu starostlivosti o pleť. Rituals kladie rovnaký dôraz aj na vlasovú kozmetiku, ktorá spája výnimočné zložky podporujúce zdravie a lesk vlasov. V neposlednom rade zažijete unikátne okamihy s parfumami Rituals obsahujúcimi exotické ingrediencie.

Rituals parfémy
Sviečky Rituals

Vytvorte si svoju oázu pokoja a harmónie s produktmi do domácnosti Rituals

Rituals rozširuje svoju filozofiu do domáceho prostredia ponukou oslnivých vôní do interiéru. Od osviežovačov vzduchu s jemnými esenciami cez harmonické vonné tyčinky až po luxusné vonné sviečky – Rituals umožňuje vytvárať jedinečnú atmosféru pokoja a harmónie. Každý produkt pre domov je vyrobený s ohľadom na detail, aby podporil relaxáciu a vytvoril priestor na osobné rituály odpočinku. Prebuďte svoju vnútornú silu aj s niektorou z limitovaných edícií vôní Rituals.

Spresniť parametre
114 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04