Obnoviť stránku

RITUALS The Ritual of Karma Penivý sprchový gél 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RITUALS The Ritual of Karma Penivý sprchový gél 50 ml

Sprchová pena – unisex, účinok: čistiaci, rozjasňujúci a relaxačný, aktívne látky: biely čaj a lotosový extrakt, s prírodnými olejmi a s prírodnými zložkami, vyhotovenie: prírodné, objem 50ml - 177,80 €/1 l

Zloženie

Voda, Sodium Coco-Sulfate, Sorbitol, Coco-Glucoside, Isopentan, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cocamidopropyl Betain, Isopropyl Palmitate, Parfum/Fragrance, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isobutana, Extrakt z Nelumbo, Camellia Flower Extrakt z listů Sinensis (bílého čaje), kyselina citronová, chlorid sodný, benzoát sodný, glycerin, guar hydroxypropyltrimonium chlorid, skvalan, olej ze semen Silybum Marianum, extrakt z Porphyra Umbilicalis, extrakt z Nannochloropsis Oculata, aloe Juice Barbadensis Popherbate, list S Kyselina, Benzylsalicylát, Limonen, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Rozjasňujúci, Relaxačný
Špecifikácia Prírodné
Rad Tea Tree
Kód:  SG1296
Produktové číslo:  8719134152739

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14