Obnoviť stránku

RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215 ml

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -12 %
25,22 € 28,90 €

RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215 ml

Užite si autentický rituál tureckého hammamu vo svojom vlastnom domove s úžasným setom RITUALS The Ritual Of Hammam. Obsahuje všetko, čo potrebujete na to, aby ste si vychutnali príjemný a osviežujúci rituál starostlivosti o telo, ktorý obnoví vaše zmysly a dodá vám energiu. Nájdete v ňom telové bahno, sprchovú penu, telový krém a vonnú sviečku.

Darčeková kozmetická sada RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215 ml

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215 ml

  • Darčeková kozmetická sada RITUALS The Ritual Of Hammam Set vám pomôže pripraviť turecký hammam u vás doma
  • Obsahuje telové bahno, sprchovú penu, telový krém a vonnú sviečku
  • Nájdete tu prípravky bohaté na minerály
  • Pohltí vás vôňa osviežujúceho eukalyptu a rozmarínu
  • Sviečka vydrží horieť až 50 hodín

RITUALS The Ritual of Hammam Telové bahno 70 ml

Osviežte svoje telo s Rituals The Ritual of Hammam telovým bahenným balzamom. Tento exkluzívny produkt vám prinesie autentický zážitok z tureckého hammamu priamo do vašej kúpeľne. Telové bahno The Ritual of Hammam je bohaté na minerály a prírodné látky, ktoré čistia a revitalizujú. Jeho jedinečná textúra pomáha odstrániť nečistoty a toxíny, zatiaľ čo jemná aróma eukalyptu a rozmarínu poskytuje osviežujúci a relaxačný pocit. Použitie tohto bahna je jednoduché. Naneste ho na vlhkú pokožku a jemne ho vmasírujte kruhovými pohybmi. Nechajte pôsobiť niekoľko minút, potom opláchnite teplou vodou. Vaša pokožka bude po použití tohto bahna čistá, osviežená a hebká na dotyk. Užite si turecký rituál starostlivosti o telo doma s luxusným telovým bahenným balzamom od značky RITUALS. Vaša pokožka bude vďačná za tento osviežujúci zážitok.

RITUALS The Ritual of Hammam Sprchová pena 50 ml

Ponorte sa do osviežujúceho rituálu s Rituals The Ritual of Hammam sprchovou penou. Je obohatená o jemné čistiace zložky, ktoré šetrne odstraňujú nečistoty a zanechávajú pokožku čistú a sviežu. Pri kontakte s vodou sa premení na nadýchanú penu, ktorá jemne hydratuje a osvieži vašu pokožku. Príjemná vôňa eukalyptu a rozmarínu zanechá vašu pokožku povzbudenú a revitalizovanú. Každodenný rituál starostlivosti o telo sa stáva zážitkom plným uvoľnenia a revitalizácie vďaka luxusnej sprchovej pene od RITUALS.

RITUALS The Ritual of Hammam Telový krém 70 ml

Prehĺbte svoj zážitok z hammamu s telovým krémom RITUALS The Ritual of Hammam. Je navrhnutý tak, aby vašu pokožku hydratoval a zjemnil, kým vás unesie do atmosféry orientálneho kúzla. Jemná a hodvábna textúra sa ľahko vstrebáva do pokožky a poskytuje hlbokú hydratáciu a výživu. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu s esenciálnymi olejmi eukalyptu a rozmarínu telový krém dodá vašej pokožke sviežosť a vitalitu. Každé použitie tohto telového krému predstavuje chvíľu starostlivosti a odpočinku, ktorá obnoví vašu pokožku aj myseľ. Ponorte sa do orientálneho sveta hammamu a doprajte svojej pokožke tú najlepšiu starostlivosť s telovým krémom od RITUALS.

RITUALS The Ritual of Hammam Vonná sviečka 25 g

Zapáľte atmosféru luxusu a relaxácie s vonnou sviečkou RITUALS The Ritual of Hammam. Sviečka vás zavedie do srdca orientálneho kúzla a poskytne vám jedinečný zážitok zo svetla a vône. Svieža a exotická vôňa naplní váš priestor sviežosťou a vitalitou, zatiaľ čo jemné svetlo sviečky vytvorí intímnu a upokojujúcu atmosféru. Každé použitie tejto vonnej sviečky je prísľubom pokoja a pohody, ktorý oceníte po náročnom dni. Užite si okamihy odpočinku a relaxácie s vonnou sviečkou RITUALS The Ritual of Hammam, ktorá prinesie do vášho domova dotyk luxusu a harmónie.

Zloženie

RITUALS The Ritual of Hammam Telové bahno 70 ml
Aqua/Water, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, glycerín, Sodium Cocoyl Isethionate, hydratovaný oxid kremičitý Cetearyl Alcohol, Zea Mays (Corn) Starch, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Sodium Chloride, Moroccan Lava Clay, Mentha Arvensis Leaf Oil, extrakt z bambusovej stonky (Bambusa Arundinacea), mentol, xantánová guma, hydrogenovaný ricínový olej, oxid titaničitý (CI 77891), fenoxyethanol, etylhexylglycerín, CI 77499 (oxidy železa), CI 77492 (oxidy železa), limonén.

RITUALS The Ritual of Hammam Sprchová pena 50 ml
voda, Laureth-sulfát sodný, Cocamidopropyl-betaín, Isopentan, Sorbitol, Parfum/Fragrance, Izopropyl-palmitát, Isobutan, PEG-120 metyl-glukóza-dioleát, Butylénglykol, glycerín, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Benzoát sodný, chlorid sodný, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, kyselina citrónová, guarový hydroxypropyltrimonium chlorid, extrakt z listov rozmarínu lekárskeho (Rosmarinus Officinalis), tokoferol, benzylsalicylát, limonén, Linalool, hexylcinnamal, citronellol, alfa-izometyl-ionón, škoricový alkohol, geraniol

RITUALS The Ritual of Hammam Telový krém 70 ml
voda, cetearylalkohol, glycerín, kaprylový/kapricový triglycerid, propylheptylkaprilát, undekan, olej zo semien slnečnice (Helianthus Annuus), parfum, tokoferyl acetát, tokoferol, alantoín, ubichinon, extrakt z listov eukalyptu (Eucalyptus Globulus), extrakt z listov rozmarínu (Rosmarinus Officinalis), Linalool, geraniol, tridekan, Isohexadekán, Cetylpalmitát, Ceteareth-20, Glycerylstearát, Propylenglykol, Karbomer, Alkohol, Polyakrylát sodný, Ceteareth-12, Fenoxyethanol, Kaprylový glykol, sorban draselný, Benzylalkohol, Hexylcinnamal, Benzylsalicylát, Citronellol, Limonen, Alfa-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citral, Hydroxid sodný







Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 4 ks
Obsah balenia Sprchová pena, Sviečka, Telový krém

Objem

Objem 215 ml
Kód:  KSDS2204
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8719134142396

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13