Obnoviť stránku

RITUALS The Ritual of Ayurveda Body Cream 220 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RITUALS The Ritual of Ayurveda Body Cream 220 ml

Nechajte sa rozmaznávať telovým krémom od luxusnej holandskej značky Rituals. Telový krém RITUALS The Ritual of Ayurveda prináša starostlivosť a zážitok v jednom. Balenie s objemom 220 ml a krásnym minimalistickým dizajnom sa stane ozdobou vašej kúpeľne. Výťažok z indickej ruže zvláčňuje pokožku a dodáva jej mladistvý vzhľad. Obsiahnutý mandľový olej kožu dokonale hydratuje, vďaka obsahu vitamínov a proteínov tiež vyživuje, ochraňuje a napomáha prirodzenej regenerácii. Podľa ayurvedskej tradície napomáha každodenná masáž tela posilneniu a prekrveniu pokožky. V telovom kréme RITUALS The Ritual of Ayurveda sa snúbi vôňa ruže, mandľového oleja a himalájskeho medu, ktoré vo vás vyvolajú pozitívne naladenie. Dokonalá vôňa je výsledkom spolupráce s tými najlepšími tvorcami parfémov.

Kľúčové vlastnosti telového krému RITUALS The Ritual of Ayurveda 220 ml

  • Výťažok z kvetov indickej ruže zvláčňuje pokožku a dodáva mladistvý vzhľad
  • Mandľový olej vyživuje a hydratuje
  • Telový krém RITUALS The Ritual of Ayurveda oobsahuje vitamíny a proteíny
  • Vďaka svojmu zloženiu krém pokožku tela ochraňuje a napomáha prirodzenej regenerácii
  • Sladká vôňa ruže, mandľového oleja a himalájskeho medu prináša pocit relaxácie a dobrej nálady
  • Pri vývoji neboli vykonávané testy na zvieratách
  • Telový krém RITUALS The Ritual of Ayurveda tvoria z väčšej časti prírodné látky z obnoviteľných zdrojov
  • Balenie s objemom 220 ml a krásnym dizajnom sa stane ozdobou vašej kúpeľne

Prírodná starostlivosť s dôrazom na životné prostredie

Telový krém RITUALS The Ritual of Ayurveda obsahuje len minimálne množstvo konzervantov a stabilizátorov, väčšinu jeho zložiek teda tvoria prírodné látky. Je vhodný pre vegetariánov, nenájdete v ňom totiž žiadne živočíšne zložky. Na výrobu telového krému RITUALS The Ritual of Ayurveda boli z veľkej miery využité obnoviteľné zdroje.

Zloženie

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Undecane, Tridecane, Mel (Honey), Tocopheryl Acetate, Allantoin, Tocopherol, Ubiquinone, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Parfum/Fragrance, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Isohexadecane, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-12, Polysorbate 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 220 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami, S vitamínmi

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Zjemňujúci
Špecifikácia Dermo
Rad Medový

Problémy

Problémy Na suchú pokožku
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Undecane, Tridecane, Mel (Honey), Tocopheryl Acetate, Allantoin, Tocopherol, Ubiquinone, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Parfum/Fragrance, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Isohexadecane, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-12, Polysorbate  '>
Kód:  KSTE2051
Produktové číslo:  8719134063783

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13