Obnoviť stránku

RITUALS Sport Shower Foam 200 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
11,99 €

RITUALS Sport Shower Foam 200 ml

RITUALS Šport Shower Foam
Rituals

RITUALS Sport Shower Foam je osviežujúca sprchová pena navrhnutá špeciálne na aktívny životný štýl. Táto bohatá a hustá pena poskytuje jedinečný zážitok zo sprchovania, ktorýrevitalizuje telo aj myseľ po každom tréningu alebo športovej aktivite.
Základné informácie
Typ pokožky: pre všetky typy pokožky

Sprchová pena RITUALS Sport Shower Foam na ľadovú sprchu

Zažite výhody ľadového kúpeľa priamo vo svojej kúpeľni s ľadovým sprchovým gélom od RITUALS. Tento sprchový gél využíva jedinečnú technológiu vône, ktorá vás revitalizuje a osvieži. Vďaka komplexu aktívneho uhlia a mäty vytvára príjemný chladivý pocit, zatiaľ čo účinne čistí pokožku. Čím dlhšie necháte gél pôsobiť, tým intenzívnejší chladivý efekt zažijete.

RITUALS Šport Shower Foam

Kľúčové vlastnosti sprchovej peny RITUALS Sport Shower Foam

  • Sprchová pena RITUALS Sport Shower Foam je vhodná na ľadový kúpeľ
  • Vyniká chladivým efektom
  • Je obohatená o aktívne uhlie a komplex mäty
  • Obľúbili si ju jedinci s aktívnym životným štýlom
  • Môžu ju používať všetci s akýmkoľvek typom pleti
  • RITUALS Sport Shower Foam sa pýši 95 % prírodným pôvodom

Zloženie sprchovej peny RITUALS Sport Shower Foam

aktívne uhlie – absorbuje olej, detoxikuje a čistí pleť, ktorú zanechá sviežu, hladkú a pružnú

mäta – má citrusovú silu, je energická, svojou drevitou vôňou povzbudí telo i myseľ

Aktívne uhlie a mäta

Aktívne uhlie je známe svojimi vynikajúcimi schopnosťami absorbovať olej a detoxikovať pleť, čo pomáha zlepšiť jej stav a zanecháva ju čistú, sviežu, hladkú a pružnú. Chladivá sila mäty dodáva okamžitý osviežujúci pocit a spolu s energickou, citrusovo drevitou vôňou povzbudzuje telo aj myseľ. Tento jedinečný komplex zaisťuje, že vaša pleť zostane revitalizovaná a plná života.

Uľaví boľavým svalom

Boľavé svaly po tréningu môžu byť náročné, ale existuje niekoľko spôsobov, ako bolesť zmierniť. Pite dostatok vody, používajte penový valec a uvoľnite svaly pomocou kúpeľa so sprchovou penou RITUALS Sport Shower Foam. Vďaka chladivému efektu je ideálny ma osvieženie a revitalizáciu po náročnom tréningu, pričom dodáva pocit okamžitej úľavy a osvieženia vašej pleti.

Rituals

Rituals je značka, ktorá sa špecializuje na luxusnú kozmetiku a produkty starostlivosti o telo a domov, inšpirované starovekými rituálmi z rôznych kútov sveta. Ich filozofia spočíva v tom, že každodenné činnosti možno premeniť na rituály, ktoré dodávajú zmysel a prinášajú radosť. Rituals sa zameriava na prepojenie tela a mysle prostredníctvom zmyselných zážitkov, ako sú relaxačné sprchové peny, aromatické oleje, pleťové masky a domáce vône. Značka Rituals sa tiež zaväzuje k udržateľnosti a rešpektu k prírode, čo je zohľadnené v ich výbere prírodných ingrediencií a snahe minimalizovať ekologický dopad ich výrobkov.

Zloženie

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ISOPENTANE, SORBITOL, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM/Fragrance, PEG-120 METHYL Glucose DIOLEATE, BUTANE, CHARCOAL POWDER, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPANE, ISOBUTANE, CITRONELLOL, LINALOOL, LIMONENE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, HYDROXID SODNÝ.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Objem

Objem 200 ml
Kód:  SG1386
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8719134161106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03