Obnoviť stránku

RITUALS Private Collection Savage Garden Set 2022

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RITUALS Private Collection Savage Garden Set 2022

Rozmaznávajte s darčekovou súpravou RITUALS Private Collection Savage Garden svoje telo aj zmysly. Súprava obsahuje celkovo 4 produkty, nájdete v nej mydlo na ruky, balzam na ruky, mini vonné tyčinky a domáci parfumový sprej. Súprava je previazaná sviežou šťavnatou vôňou vetiveru, šalvie a citrónu. S touto súpravou vyčaríte doma útulnú a pokojnú atmosféru a na návštevu kúpeľne sabudete vždy nedočkavo tešiť. Súprava je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady RITUALS Private Collection Savage Garden Set

  • Súprava značky RITUALS
  • Produkty sú zo série Savage Garden a sú previazané bylinkovou vôňou
  • V súprave nájdete 4 produkty
  • Obsahuje mydlo na ruky, balzam na ruky, mini vonné tyčinky a domáci parfumový sprej
  • Súprava je vhodná ako darček

Zloženie

Savage Garden ručné umývanie: voda/voda, laurethsulfát sodný, glycerín, kokamidopropylbetain, chlorid sodný, parfum/vôňa, glycereth-2 cocoate, C12-13 alkylaktát, C12-13 alkoholy, PEG-4 repkový amid, PEG-6 kvapalný amid Glyceridy kaprinové, butylénglykol, extrakt z listov šalvie lekárskej, glycín, ferokyanid sodný, benzoan sodný, sorban draselný, kyselina citrónová. Kuchynský balzam na ruky Savage Garden: voda/voda, glycerín, etylhexylstearát, dikaprylkarbonát, maslo Butyrospermum Parkii (bambucké maslo, cetearylalkohol, parfum/vôňa, fenoxyetanol, panthenol, stearoylglutamát sodný, aclatesla C30 akrylátový polymér, xantánová guma, butylénglykol, extrakt z listov Salvia officinalis (šalvia), glycín sójový (sójový) olej, etylhexylglycerín, tokoferol, chlorid sodný, linalool, alfa-izometyl ionón, pirocton olamín, tetrasodný iminodisukcinát, kyselina citrónová


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 5 ks
Obsah balenia Balzam na ruky, Mydlo, Sprej, Vonné tyčinky
Kód:  VBAL8535
Produktové číslo:  8719134144703

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02