Obnoviť stránku

RIKOMAGIC MK902 II 8GB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RIKOMAGIC MK902 II 8GB

RIKOMAGIC MK902 II je krásne malý počítač za úžasnú cenu as vynikajúcim výkonom . Povýšte svoju televíziu na univerzálny Smart TV, ktorú prispôsobíte početnými aplikáciami pre široké spektrum internetových služieb. Oproti bežným šikovným televíziám sa na tomto mini počítači pobavíte aj hrami . Na výber dostanete z nekonečného zástupu aplikácií, ktorými je operačný systém Google Android vyhlásený. Počítač uložíte blízkosti televízie a prepojíte ho AV alebo HDMI konektorom. Ak chcete počítač používať k práci, nie je problém pripojiť vhodný displej, klávesnicu, myš a pustiť sa do diela.
Ideálne sa však uplatní ako nekonečná studnica multimediálnej zábavy v obývačke. Základom spokojného užívania týchto funkcií je dostatok výkonu. Bohatú porciu zariadi rýchlo taktovaný, 4jádrový procesor Rockchip 3288 s doprovodom 2 GB operačnej pamäte DDR3 a grafikou Mali-T764. Bez okolkov tak zvládne viac spustených aplikácií naraz a svižné prepínanie medzi nimi. Zvládne všetky používané formáty vrátane prehrávaním videa v rozlíšení až Full HD, nahradí aj veľký stolný prehrávač.
Dáta uložíte do pamäte s kapacitou 8 GB a pridať môžete Micro SD kartu. Tým si jednoducho zväčšíte priestor až o ďalších 32 GB. Ku všetkému internetovému obsahu sa v priebehu pár okamihov dostanete cez bezdrôtové pripojenie WiFi alebo káblovou prípojkou RJ-45. Pre rozširujúce periférie má hneď 4 USB porty a bezdrôtový Bluetooth . Pripojíte cez ne klávesnicu pre rýchle písanie, myš, externé disky, flashdisky aj 3G modem a iné.
Podporované formáty pre prehrávanie:
Video: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.263, H.264, H.265, AVS, VC-1, RV, VP6/VP8, MVC (1080p) Sorenson Spark, MVC up to 4K2K @ 30fps
Audio: MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, OGG, OGA, APE, FLAC, AAC, M4A, 3GPP

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Google Android

Procesor

Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)

GPU značka/model

Značka grafickej karty ARM
Model grafickej karty Mali-T764

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Webová kamera, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11 b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 2 GB
Typ pamäte DDR3

Výstupy

USB 2.0 4 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN, S/PDIF optický výstup
Optická mechanika Bez mechaniky
Kód:  RK001d9d
Produktové číslo:  MK902II8GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18