Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

RidgeMonkey

RidgeMonkey banner

RidgeMonkey: inovatívne vybavenie na rybolov a outdoor

Každý, kto loví kapry, na produkty tejto značky určite narazil. Firma RidgeMonkey udáva trendy nielen v športovom rybolove a je najrýchlejšie rastúcou spoločnosťou v tomto odbore na európskom trhu. V jej portfóliu nájdete okrem vlascov, šnúr, háčikov a ďalšej kaprárskej bižutérie aj kanistre, vedrá a boxy, rybárske oblečenie, bivaky a elektronické a ďalšie vymoženosti, s ktorými bude rybolov o dosť pohodlnejší.

RidgeMonkey powerbanky

RidgeMonkey predstavuje rybársku elektroniku

S RidgeMonkey vám už nikdy nedôjde energia pri vode ani inde v prírode, či na cestách. Ich powerbanky totiž patria medzi najlepšie vybavené prenosné zdroje energie na trhu. Nočné rybárčenie bude jednoduchšie s čelovkami a jedinečnými kempingovými svetlami Multi Lite Plus a Bivvy Lite s diaľkovým ovládačom a možnosťou voliť medzi troma farbami osvetlenia. Všetky zariadenia je možné nabíjať cez USB.

Camping a outdoorové vybavenie RidgeMonkey

RidgeMonkey ponúka kompletné outdoorové vybavenie nielen pre rybárov. Popri oblečení a priestranných bivakoch EscAPE je to aj drobnejšie náčinie ako kanistre, modulárne vedrá so zabudovanými boxmi, z ktorých si môžete urobiť sedadlo s opierkou, či dokonca mobilnú toaletu. Ďalej RidgeMonkey Gorilla Boxy, z ktorých spomeňme napríklad Gorilla Box Cookware Case, ktorý pojme všetko kuchynské vybavenie od variča, odľahčených panvíc a kompaktného toustera po pevné taniere z melanínu a príbory z nehrdzavejúcej ocele v neoprénovom puzdre.

RidgeMonkey outdoor vybavenie
RidgeMonkey variče

Plnohodnotné varenie v prírode s RidgeMonkey

S RidgeMonkey si môžete pri vode aj inde v prírode skvele uvariť. Ich kompaktné a ľahké outdoorové variče s výkonom až 3 500 W patria medzi úplnú špičku. Originálne štvorhranné vyhotovenie zaručuje 100 % stabilitu a splietaná hadica z nehrdzavejúcej ocele absolútne bezpečie. Variče sú úplne kompatibilné so všetkými klasickými cylindrickými propán-butánovými kartušami so závitom.

Unikátne rozšírenie varičov od RidgeMonkey

Upgradujte svoj prenosný varič. S RidgeMonkey Quad Connect Stove disponujúcim unikátnym rýchlovýmenným konektorom budete môcť na jednej plynovej kartuši pripojiť dva na sebe nezávislé variče. Full set obsahuje primárny a sekundárny varič s prepojovacou hadicou. Oba sú vybavené sklápacími nohami, takže ich budete môcť postaviť, kamkoľvek bude treba.

RidgeMonkey rozšírenie pre variče
RidgeMonkey bižutéria

Poriadne úlovky s rybárskou bižutériou RidgeMonkey

RidgeMonkey RM-Tec súprava rybárskej bižutérie obsahuje super ostré háčiky s protihrotom aj bez a špeciálnym Gun Metal poťahom, znižujúcim ich viditeľnosť vo vode na minimum. Ďalej ponúkne karabínky, obratlíky a krúžky, rybárske hadičky, vyrovnávače, zarážky, stopéry, ktoré budú poruke nielen kaprárom. Zakrmovacie pomôcky RidgeMonkey svoju konkurenciu predbehnú o niekoľko úrovní – vrhacia tyč z jedného kusu karbónu alebo drvič na boilies, ktorý spracuje 1 kg nástrahy za menej ako minútu. To musíte mať.

Vlasce RidgeMonkey na lov cez deň aj v noci

Vlasce RidgeMonkey sú prispôsobené vašim potrebám. Tie s technológiou RM-Tec Easy-Curve je možné veľmi ľahko tvarovať pomocou palca a ukazováka, fluorocarbonové vlasce sú pre zmenu vo vode prakticky neviditeľné. Nadväzcové šnúry sa pýšia vysoko odolným poťahom, ktorý zabráni zamotaniu nástrah. Šnúra je perfektná na kombinované montáže. S viazaním vám pomôžu v tme svietiace nástroje ako Multitool a EzeeKnot Hookbait Tyer, či rybárske nožnice a ihly na boilies.

Vlasce RidgeMonkey
Spresniť parametre
141 položiek
RidgeMonkey APEarel Trucker Cap Black - Šiltovka
RidgeMonkey APEarel Trucker Cap Black
13,84 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Šiltovka – veľkosť UNI,

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19