Obnoviť stránku

Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Novinka
1 399 €

Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Odporúčané k tomuto modelu

Soundbar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Skvelý zvuk, ktorý rozozvučí vašu obývačku, to je to, čo prináša soundbar Sony BRAVIA Thesatre Bar 9. Či už sa pozeráte na nový film, hráte obľúbenú hru alebo počúvate hudbu, so špičkovým soundbarom Sony BRAVIA Theatre Bar 9 to bude vždy výnimočný zážitok . Nekompromisný výkon celkom 13 jednotiek reproduktorov obohatený o technológiu 360 Spatial Sound Mapping vytvorí vo vašej obývačke ilúziu ďalších reproduktorov a pretvorí ju na vaše súkromné domáce kino. Dokonalá synergia s televízormi BRAVIA ponúkne nielen bezstarostné spárovanie, ale aj množstvo užitočných funkcií, ktoré váš zážitok posunú na úplne novú úroveň. Samozrejmosťou je podpora tých najlepších formátov a kodekov, vrátane Dolby Atmos, IMAX Enhanced a DTS:X.

SoundBar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Kľúčové vlastnosti soundbaru Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Soundbar s revolučnou technológiou 360 Spatial Sound Mapping

Dômyselný zaoblený dizajn na doširoka sa rozliehajúci zvuk

Sony BRAVIA Theatre Bar 9 s celkom 13 jednotkami reproduktorov

Podpora aplikácie BRAVIA Connect

Herné funkcie VRR, ALLM a rozhranie HDMI 2.1

Virtuálny priestorový zvuk s technológiami Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround

Dolby Atmos, DTS:X a IMAX Enhanced

Možnosť rozšírenia zostavy o ďalšie voliteľné bezdrôtové reproduktory a subwoofer

Funkcia Voice Zoom 3™ na krištáľové čisté a zreteľné dialógy

Acoustic Center Sync – zvuk prichádza z televízora priamo z miesta, kde ho sledujete na obrazovke pohľadom

Soundbar 7.0.2 kompatibilný so Spotify Connect

Možnosť využívať Bluetooth, WiFi, Chromecast alebo Apple AirPlay 2

Pripojenie cez HDMI (eARC) k televízoru

Hlasové ovládanie cez Amazon Alexa, či Google Assistant


SoundBar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Bluetooth soundbar Sony Bravia Theatre 9 optimalizuje zvukové pole na najlepší zážitok

Priali by ste si excelentne kalibrovaný zvuk ako v kine? So soundbarom Sony Bravia Theatre 9 to nebude žiadny problém. Vďaka pokročilej optimalizácii zvukového poľa nezáleží na tom, kde sedíte, ani aká je akustika v miestnosti. Bluetooth soundbar sa automaticky prispôsobí a zvuk bude vždy dokonale priestorový a vyvážený. A ak pridáte aj zadné reproduktory, ani s ich polohou si nemusíte lámať hlavu. Soundbar s ich polohou počíta a s pomocou virtuálnych reproduktorov vyplní akékoľvek medzery a ponúkne vám ten najlepší zážitok. Vaše privátne kino bude skrátka na dosah ruky.

SoundBar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Zvuk soundbaru vás plne obklopí

Soundbar Sony BRAVIA Theatre Bar 9 ponúkne pohlcujúci priestorový zvuk aj napriek svojim kompaktným rozmerom. Je vybavený novým dvojpásmovým reproduktorom s pridanými výškovými reproduktormi na prednú a strednú časť, vďaka čomu sa zvuk rozprestrie po celej miestnosti. Navyše, vďaka obdĺžnikovému tvaru, znižuje vychýlenie budiča a zachováva akustický tlak, čo zaisťuje menšie skreslenie a väčšiu čistotu vokálov. O hlboké a presné basy sa postarajú celkom 4 basové meniče.

SoundBar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Soundbar 7.0.2 s revolučnou technológiou 360 Spatial Sound Mapping

Akonáhle prepojíte soundbar 7.0.2 Sony BRAVIA Theatre Bar 9 s voliteľnými zadnými reproduktormi, získate revolučnú technológiu priestorového zvuku 360 Spatial Sound Mapping, s ktorou si vychutnáte zvuk ako nikdy predtým. Celkom 13 jednotiek reproduktorov vnútri soundbaru vás zvukovo pohltí z každej strany. Budete si skrátka pripadať ako v kine, nehľadiac na akustiku vášho domova.

SoundBar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Ideálny filmový soundbar k televízorom BRAVIA

Filmový soundbar Sony BRAVIA Theatre Bar 9 si perfektne rozumie s televízorom BRAVIA XR. Nielenže je spárovanie úplne jednoduché a bezproblémové, ale dohromady vám ponúknu aj funkciu Acoustic Center Sync – zvuk prichádza z TV priamo z miesta, kde ho sledujete na obrazovke pohľadom – presne z miesta, kde filmová postava stojí.

SoundBar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Sony BRAVIA Theatre Bar 9 ponúka aj herné funkcie

Aj hráči si so soundbarom Sony BRAVIA Theatre Bar 9 prídu na svoje, a to vďaka pokročilým herným funkciám. Nechýba napríklad podpora variabilnej obnovovacej frekvencie (VRR), režimu automatickej nízkej latencie (ALLM) a samozrejme najnovšieho rozhrania HDMI 2.1. So zvukom soundbaru Sony BRAVIA budú hry skutočnejšie ako kedykoľvek predtým.

SoundBar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Funkcia Voice Zoom 3™ na krištáľovo jasné dialógy

Umelou inteligenciou poháňaná technológia Voice Zoom 3™ vám umožní na kompatibilných televízoroch BRAVIA zvýšiť hlasitosť a zreteľnosť aj inak tichých dialógov a hlasov. Navyše nad ňou máte všetku kontrolu, pretože hlasitosť si môžete okrem automatického režimu s pomocou strojového učenia nastaviť aj manuálne. So Sony Bravia vám skrátka neunikne najmenší detail.

SoundBar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Spoločné chvíle na spoločné zážitky

Ak nemáte kvalitný zvuk, nemôže byť ani dostatočne kvalitná zábava. Vyskúšajte soundbar Sony BRAVIA Theatre Bar 9 a hneď vám dôjde, o čom je reč. Filmy, seriály, hudobné videoklipy, športové zápasy. Nech už sledujete s rodinou a priateľmi v televízii čokoľvek, so soundbarom Sony BRAVIA Theatre Bar 9 si to užijete na maximum. Pripojte ho k televízoru prostredníctvom HDMI eARC a zapnite – zábava môže začať!

SoundBar Sony BRAVIA Theatre Bar 9

Počúvajte hudbu tak, ako to tvorcovia zamýšľali

Soundbar Sony BRAVIA Theatre Bar 9 je tiež ideálny na počúvanie vašej obľúbenej hudby. Vďaka podpore Hi-Res Audio a technológii DSEE Ultimate™ budú skladby v tej najlepšej kvalite aj z komprimovaných digitálnych súborov. Samozrejmosťou je navyše kompatibilita so streamovacou službou Spotify, AirPlay 2 či prepojenie s vašim mobilným telefónom cez Bluetooth. Zapnite záznam koncertu obľúbenej hudobnej skupiny, posaďte sa na gauč a nechajte sa unášať tónmi známych piesní.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, AirPlay

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky AAC, LDAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S eARC, S HDR
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital, DTS, IMAX Enhanced
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač

Napájanie

Napájanie Zo siete

Rozmery soundbaru

Šírka 130 cm
Hĺbka 11,3 cm
Výška 6,4 cm

Rozmery centrálneho reproduktora

Šírka 130 cm
Hĺbka 11,3 cm
Výška 6,4 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 5,5 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Balenie

Počet reproduktorov 1 ks

Typ zásuvky

Krajina Česko

Vstupy

HDMI 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  GS579th2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HTA9000.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11