Obnoviť stránku

Reolink E1

4,7 13 hodnotení
46,82 €

Reolink E1

Vnútorná IP kamera Reolink E1 disponuje širokým zorným poľom

Hľadáte mimoriadne kvalitnú IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale podporuje aj množstvo moderných technológií? Vnútorná IP kamera Reolink E1 stavia na podporu cloudu, záznamu v 2K rozlíšení, alebo možnosť rotácie tak, aby bola vždy zachytená kľúčová udalosť.

2 304 × 1 296 px

Rozlíšenie kamery

355°

Zorný uhol

64 GB

Maximálna kapacita SD karty

Reolink E1

IP kamera Reolink E1 ponúka záznam v 2K rozlíšení

Kamera Reolink E1 disponuje 2K rozlíšením, vďaka čomu si vychutnáte detailnejšiu a plynulejšiu obrazovú kvalitu. Zároveň ide o jednu z najlepších kamier v danej cenovej relácii.

Reolink E1

Mobilná aplikácia

Ku kamere Reolink E1 získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v monitorovanom priestore. Výrobca zabezpečil aj klientsky softvér macOS, alebo Windows 10 na pohodlnejšiu správu záznamov.

Reolink E1

IP kamera Reolink pokryje celú miestnosť

IP kamera Reolink E1 disponuje rotačným mechanizmom, vďaka ktorému zaznamená 355° široké zorné pole s možnosťou náklonu 50°. Kamera tak poskytne celkový obraz monitorovaného priestoru, vďaka čomu budete mať všetko pod úplnou kontrolou.

Reolink E1

Obojsmerná komunikácia

Vďaka integrovanému mikrofónu a reproduktoru môžete pomocou IP kamery Reolink E1 v reálnom čase na diaľku komunikovať s rodinnými príslušníkmi, domácimi miláčikmi, alebo vystrašiť zlodeja. Na obojsmernú komunikáciu stačí kameru prepojiť s mobilnou aplikáciou.

Reolink E1

Jednoduché nastavenie a hlasové ovládanie

Zapojte do zásuvky, pripojte k WiFi. Sprevádzkovanie kamery je rýchle a počas niekoľkých minút môžete začať prezerať a snímať dianie v celej miestnosti. Rovnako ľahko prepojíte kameru Reolink E1 s hlasovými pomocníkmi Amazon Alexa, alebo Google Assistant.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor

Video

Maximálne rozlíšenie 2304 × 1296 px
Zorný uhol 355 °

Vstupy a výstupy

Slot na pamäťovú kartu MicroSD

Rozmery

Šírka 76 mm
Výška 107 mm
Hĺbka 70 mm
Kód:  Reol31
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16