Obnoviť stránku

Reflex Nutrition

Reflex Nutrition

Reflex – britský líder športovej výživy

Britská firma Reflex Nutrition patrí medzi európskych lídrov v inováciách športovej výživy. Jej produkty patria bez preháňania k tomu najlepšiemu, čo možno na trhu športových doplnkov v celosvetovom meradle nájsť. Doplnky výživy značky Reflex sú určené pre mužov aj ženy, fitness, funkčný tréning, crossfit, kulturistiku aj vytrvalostné alebo tímové športy. Medzi najpopulárnejšie produkty patrí elitný multivitamín a multiminerál Nexgen, ktorý vo verzii PRO s enzýmami obsahuje 38 účinných látok, alebo špičkové proteíny Instant Whey PRO a 100 % Native Whey od chovov kŕmených trávou.

Reflex Nutrition multivitamín

Reflex Nexgen – prémiový
all-in-one multivitamín

Nexgen, Nexgen PRO a Nexgen PRO s tráviacimi enzýmami sú superprémiové multivitamíny a multiminerály, ktoré na trhu nemajú konkurenciu. Podľa verzie obsahujú 28, 33 alebo 38 účinných zložiek – vitamíny v bioaktívnych formách, organicky viazané minerály, živé probiotické kultúry, rastlinné extrakty a v najsilnejšej verzii aj bioaktívne enzýmy. Multivitamíny Nexgen sú určené na podporu pri náročných športových výkonoch, výnimočnej fyzickej alebo psychickej záťaži.

Grass-Fed proteíny Reflex od chovov kŕmených trávou

Superprémiové grass-fed proteíny, ako Instant Whey PRO alebo 100 % Native Whey, obsahujú srvátkový alebo mliečny proteín získaný od chovov hovädzieho dobytka kŕmeného prevažne trávou na voľných pastvách. Je tu garantovaný nulový obsah hormónov a antibiotík. Výsledná kvalita proteínov je tak úplne neporovnateľná. Možno to jednoducho spoznať aj na čistej lahodnej chuti. Proteíny majú tiež pridané probiotické kultúry na lepšie vstrebanie do organizmu a zosilnenie účinku.

Reflex Nutrition proteín
Reflex Nutrition minerály

Minerály Reflex Nutrition v bioaktívnych formách

Majú teda minerály aj nejaké formy? Áno – organické a anorganické. Tie prvé sú pre telo veľmi dobre vstrebateľné, tie druhé výrazne menej. Medzi organické minerály patrí napríklad bisglycinát horečnatý alebo bisglycinát železnatý – horčík a železo s chelátovou väzbou, ktorá je prirodzene prítomná v prírode, a preto vhodná pre telo. Tieto a ďalšie minerály nájdete buď v doplnkoch Nexgen, alebo si ich môžete zaobstarať samostatne. Účinok pri športe aj záťaži spoznáte veľmi rýchlo.

Spresniť parametre
1 položka

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13