Obnoviť stránku

Recenzie Wired Mighty Mouse

Zaujímajú vás názory a recenzie na Wired Mighty Mouse? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,8 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Wired Mighty Mouse. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Wired Mighty Mouse aj vy.
Wired Mighty Mouse - Myš
Wired Mighty Mouse
Predaj skončil
Martin, Bratislava - Staré Mestoflag
Hodnotené 30. 12. 2013, variant Wired Mighty Mouse
Overený nákup
Pekny desing ale absolutne neovladatelna, bez podlozky takmer vobec s podlozkou velmi zle. Obycajna Logitech mys za 15 EUR je ovela kvalitnejsia. Na kliknutie praveho mysitka je nutne dvihnut lavy prst a naopak. Kolecko scroluje prilis rychlo - aj ked nastavim scroll na minimum. Kabel je otrava (toto mala byt nahrada magic mouse, ktora je ergonomicky uplne hrozna, co sa tyka ovladania o nieco lepsia ale tiez ziadna slava). Absolutne nedoporucujem
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01