Obnoviť stránku

Recenzie SHURE SE846-CL-EFS priehľadná

Zaujímajú vás názory a recenzie na SHURE SE846-CL-EFS priehľadná? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SHURE SE846-CL-EFS priehľadná. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SHURE SE846-CL-EFS priehľadná aj vy.
SHURE SE846-CL-EFS priehľadná - Slúchadlá
SHURE SE846-CL-EFS priehľadná
Predaj skončil
Štěpán, Berounflag
Hodnotené 4. 5. 2023, variant SHURE SE846-CL-EFS priehľadná
Overený nákup
Hodně hluboké a silné basy i při nízkých hlasitostech
jen 3,5mm jack kabel v baleni
0 ×Nahlásiť
Maroš, Košice - Juhflag
Hodnotené 22. 3. 2022, variant SHURE SE846-CL-EFS priehľadná
Overený nákup
Neuveritelne sluchatka. Kvalita zvuku je top. Nic lepsie som zatial nepocul. Najmenej o jeden poriadny level lepsie ako Sennheiser HD650 - naozaj citelny rozdiel, kde vsetko, naozaj vsetko zneje uzasne, aj skladby ktore Vas bezne nezaujali s tymito sluchadlami doslova oziju a budete si ich uzivat kvoli tej kvalite zvuku ktoru ponukaju. Na druhu stranu vyzaduju si kvalitny zdroj - lossless nahravky + sluchadlovy zosilovac (ja pocuvam na PC+JDS labs O2 DAC, pripadne Smartphone + Fiio Q3). Vsetky nekvalitne nahravky mozete rovno zahodit/vymazat - s tymito sluchadlami tam budete pocut kazdu nedokonalost, kazde puknutie, sum, az vas to bude otravovat. Kvalitna 320kbps MP3 je absolutne minimum, FLAC/CD kvalita je o poznanie lepsia. Nejake MQA, DSD a podobne to su vysiny kde moje ucho oproti FLAC-u uz rozdiel naozaj nepocuje. Cenovka samozrejme pre 99.9% populacie odstrasujuca - ja tiez patrim do tej skupiny - ale po skoro dvoch rokoch spekulovania som sa predsa len rozhodol trochu "vyrkvacat" a nelutujem, uzivam si kazdu sekundu pocuvania. Nasadim si ich(co mi mimochodom trva aj takych 30 sekund), pustim oblubene skladby a v tom momente som v nebi - za mna pocit na nezaplatenie (najme v tejto dobe).
Kvalita zvuku naozaj bez kompromisov
Kvalita vyhotovenia
Tazkopadny kabel, pomerne tvrdy, v sluckach sa rad zalomi ak nedavate pozor pri rozmotavani.
Menej kvalitne nahravky sa z tymito sluchadlami nedaju pocuvat
Potrebny externy DAC aj pre PC aj pre smartphone
0 ×Nahlásiť
Ivan, Praha 6 - Řepyflag
Hodnotené 30. 10. 2017, variant SHURE SE846-CL-EFS priehľadná
Overený nákup
Vynikající zvuk
Nekompromisní basy
Dobře drží v uších
Snad jen cena, ale dobré věci prostě stojí peníze
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13