Obnoviť stránku

SHURE SE846-CL-EFS priehľadná

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHURE SE846-CL-EFS priehľadná

SE846 je najvyšším modelom slúchadiel Shure triedy SE. Tieto slúchadlá vám poskytnú absolútnu čistotu a jedinečnosť zvuku vo všetkých častiach dostupného audio spektra. To všetko vďaka čtvornásobnému High-Definition microdriveru, ktorý je vyvíjaný v spolupráci s profesionálnymi muzikantami. Basy, aké ste ešte nepočuli, dosahujú dokonalosti vďaka priekopníckemu low-pass filtru. Ten garantuje najlepší výkon v nízkych frekvenciách, bez toho, aby ste obetovali čistotu a ich prekreslenie .
U týchto slúchadiel môžete výmenou interného člena meniť frekvenčnú odozvu, podľa vašej potreby (možnosti: vyvážená, teplá, jasná). Pre pohodlné prenášanie je možné odnímať prívodný kábel. Slúchadlá, robí výnimočnými špeciálna konštrukcia, ktorá dokáže redukovať až 37 dB hluku z okolia. Technológia izolácie zvuku zabraňuje vonkajším audio podnetom, aby rušili pôžitok z počúvania. Každé ucho je však iné, preto sú súčasťou balenia 3 veľkosti výmenných štupľov.
Ergonomický a profesionálny dizajn je perfektný. Prepracované detaily vedú tento model k dokonalosti. Kábel vám nebude prekážať, pretože vývod smeruje, na rozdiel od bežných slúchadiel, smerom hore a za ucho. Extrémne nízka impedancia garantuje vyššiu výdrž batérie pripojených audio zariadení.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Nie

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti In-ear Monitoring, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 9 Ohm

Hmotnosť

Hmotnosť 30 g
Kód:  SHU001e
Produktové číslo:  S SE846-CL-EFS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07