Obnoviť stránku

Recenzie ONYX BOOX NOVA 3 COLOR

Zaujímajú vás názory a recenzie na ONYX BOOX NOVA 3 COLOR? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s ONYX BOOX NOVA 3 COLOR. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na ONYX BOOX NOVA 3 COLOR aj vy.
ONYX BOOX NOVA 3 COLOR - Elektronická čítačka kníh
ONYX BOOX NOVA 3 COLOR
Predaj skončil
Petr, Lounyflag
Hodnotené 24. 7. 2022, variant ONYX BOOX NOVA 3 COLOR
Overený nákup
Shoduji se s názorem uživatele Martin. Čtečka je velmi tmavá a bez pořádného světla - např. silnější lampička nebo slunce - je prakticky nepoužitelná. Podsvícení jí samozřejmě pomůže, ale to dost nabourává celý koncept čtečky - to si rovnou mohu koupit klasiku tablet. Vím, že je to nejspíš zatím obecný problém barevných e-ink displejů, ale za 10 tis. je to neakceptovatelné. Pokud by stála čtečka 6 tis, ok, byl bych ochoten na kompromis přistoupit. Nebo kdyby byla čtečka aspoň 10 palcová. Komixy na tom vypadají použitelně, ale díky velikosti je stále třeba rolovat. No a poslední věcí jsou duchy na obraze po překreslení. Ano, opravili to ve své hlavní aplikaci pro čtení, ale pokud počítáte s tím, že použijete svou oblíbenou apku z google obchodu, tak tam standardní překreslení stále nefunguje korektně. Zkrátka a dobře, moc drahý za hodnotu, kterou poskytuje.
barva
rychlost
android
dobré OCR
příliš tmavý displej
duchy obrazu
aplikace android nejsou moc použitelné
cena
0 ×Nahlásiť
Martin, Praha 5flag
Hodnotené 15. 5. 2022, variant ONYX BOOX NOVA 3 COLOR
Overený nákup
Display je oproti černobílým čtečkám velmi tmavý, nelze číst bez silného přímého osvětlení nebo bez zapnutého podsvícení, ale pokud je nutné mít zapnuté podsvícení tak odpadá výhoda čtečky a zařízení pak svítí jako kterýkoli tablet. Pokud používáte čtečku s vypnutým podsvícením kvůli šetření očí, tak je pro vás nepoužitelná. Pro mě osobně velké zklamání, barevný display za to zatím nestojí.
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 23. 1. 2022, variant ONYX BOOX NOVA 3 COLOR
Overený nákup
Dávno som si predstavovala poznámkový blok, kam niečo napíšem a nebudem to musieť prepisovať opäť do compu. A ono to existuje 😁 A ešte mám aj knihy so sebou 🙂
Ako čítačka a poznámkový blok super,
Rozpozná to aj môj písaný škrabopis, len občas treba niečo upraviť.
Mám originál puzdro, kam sa dá prichytiť aj pero, ale to puzdro na pero malo byť určite po celej dľžke pera, nie len pár cm. Bojím sa nosiť to v taške, aby som pero nezlomila.
Keď píšem poznámky na šablónu s hustejšími riadkami, po prevedení textu na tlačené písmo sa pomotajú slová.
0 ×Nahlásiť
Marián, Presovflag
Hodnotené 27. 12. 2021, variant ONYX BOOX NOVA 3 COLOR
Overený nákup
Ľahký, farebný display.
Možnoť priojenia a poslať emailom poznámky.
Rýchly, výborné podsvietenie.
Stylus hrubý, nedá sa vsunúť do zariadenia ani prichytiť magneticky.
0 ×Nahlásiť
Miroslav, Sliačflag
Hodnotené 5. 10. 2021, variant ONYX BOOX NOVA 3 COLOR
Overený nákup
dlha vydrz baterky
lahke zariadenie
vdaka androidu sa da pouzit ako tablet, len s obmedzenými zobrazovacími schopnosťami
knihy sa citaju lepsie ako na klasickom tablete
chelo by to este popracovat na farbach
prednastavena klavesnica neobsahuje zavinac
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11