Obnoviť stránku

ONYX BOOX NOVA 3 COLOR

3,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ONYX BOOX NOVA 3 COLOR

Výkonné čítacie funkcie zabalené v kompaktnom 7,8“ tele

Je klasická čítačka elektronických kníh vaším už dlhodobým a verným spoločníkom, pri ktorom by ste ale ešte ocenili nejaké funkcie navyše, napríklad možnosť písania vlastných poznámok? Potom sa zoznámte s elektronickou čítačkou kníh Onyx Boox NOVA 3 Color, ktorej súčasťou je aj stylus. Ten vyniká vysokou citlivosťou na tlak srozlíšením 4 096 úrovní, vďaka čomu môžete smelo vytvárať aj malé umelecké diela. Čítačka Onyx Boox NOVA 3 Color disponuje dotykovým E-Ink Kaleido Plus farebným displejom s rozlíšením 1 872 × 1 404 px a hustotou 300 PPI (čiernobiely režim) a 100 PPI (farebný režim).

Kľúčové vlastnosti čítačky kníh Onyx Boox NOVA 3 Color

  • Všestranné zariadenie v kompaktnej veľkosti A5
  • 7,8“ antireflexný, farebný E Ink Kaleido Plus displej (1 872 × 1 404 px)
  • Pasívne a nastaviteľné podsvietenie šetrí vaše oči
  • Vysoko citlivý stylus, ktorý rozpozná 4 096 úrovní tlaku
  • Operačný systém Android 10
  • S funkciou Encode zobrazíte knihy v najrôznejších jazykoch
  • Bezdrôtové WiFi rozhranie
  • Integrovaný reproduktor a mikrofón
  • Dobíjacia Li-ion batéria s kapacitou 3 150 mAh
  • Obsah balenia: ONYX Boox NOVA 3 Color, Používateľský manuál, Ochranný film, Stylus, USB kábel, Záručný list
Onyx BOOX NOVA 3 Color

Onyx Boox NOVA 3 Color má svižný chod

Vylepšený osemjadrový procesor oproti predchádzajúcemumodelu ponúka až o 30 % vyššiu rýchlosť. Vďaka tomu je zaistené plynulé ovládanie systému aj pri súčasnom spustení dvoch aplikácií.

Onyx BOOX NOVA 3 Color

Jednoduché dotykové ovládanie

Citlivý stylus pomáha zachytiť vaše skvelé nápady a vďaka duálnemu dotyku pomôže efektívne ovládať systém čítačky Onyx Boox NOVA 3 Color pomocou jednoduchých gest.

Onyx BOOX NOVA 3 Color

USB OTG

Onyx Boox NOVA 3 Color umožňuje do USB-C konektora pripojiť flash disky alebo externé SSD disky a prenášať na ne súbory, knihy či poznámky.

Onyx BOOX NOVA 3 Color

Onyx Boox NOVA 3 Color má integrovaný reproduktor

Reproduktor zabudovaný v spodnom rámčeku čítačky Onyx Boox NOVA 3 Color umožní počúvať audioknihy či prehrávať obľúbenú hudbu. V čítačke takisto nájdete aj integrovaný mikrofón.

Onyx BOOX NOVA 3 Color

Onyx Boox NOVA 3 Color využíva Bluetooth 5.0

Moderné bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0 spoločne s WiFi prináša stabilnejšie pripojenie a vylepšenú rýchlosť prenosu dát do čítačky Onyx Boox NOVA 3 Color. Cez Bluetooth môžete k čítačke jednoducho pripojiť napríklad externú klávesnicu či iné zariadenie.

Systém osvetlenia obrazovky s technológiou MOON Light

Teraz môžete čítať a pracovať skutočne kdekoľvek a aj kedykoľvek vďaka nastaviteľnému podsvieteniu displeja. Onyx Boox NOVA 3 Color MOON Light využíva reflexnú distribúciu svetla vďaka svetlovodivej vrstve, ktorá sa nachádza nad displejom. Vďaka tomu je výsledné zobrazenie lepšie, než pri využití LCD displejov. Čítačka kníh Onyx Boox NOVA 3 Color ponúkne aj technológiu MOON Light, vďaka čomu môžete pohodlne čítať aj v tme alebo pri zlých svetelných podmienkach, pretože sa jas displeja prispôsobí vášmu okoliu. Taktiež môžete využiť aj technológiu Flicker-Free, čo zníži únavu vašich očí pri čítaní.

Ostré zobrazenie textu ako v tlačenej knihe

Onyx Boox NOVA 3 Color ponúka vysoko výkonné čítacie funkcie, ktoré sú ukryté v kompaktnom zariadení s 7,8“ antireflexným displejom E Ink Kaleido Plus. Tento displej vie verne simulovať skutočný papier a umožní zobraziť až 4 096 farieb. Vďaka zobrazeniu farieb si môžete prezerať na čítačke Onyx Boox NOVA 3 Color aj ilustrované knihy alebo komiksy. Hustota pixelov je v čierno-bielom režime 300 DPI a pri využití farebného je táto hodnota 100 DPI. Navyše môžete prispôsobiť veľkosť písma a formát stránky podľa vašich individuálnych požiadaviek.

Onyx Boox NOVA 3 Color ponúka kompaktnú veľkosť na jednoduché prenášanie

Elektronická čítačka kníh Onyx Boox NOVA 3 Color vďaka kompaktnej veľkosti takmer zodpovedajúcej formátu A5 dokonale padne do ruky a veľmi ľahko ju schováte do príručnej tašky. Na 7,8“ displej čítačky sa zmestí až o 68 % viac informácií, než na 6“ displej. Zaiste vás pri čítačke Onyx Boox NOVA 3 Color potešia pokročilé funkcie na čítanie súborov vo formáte PDF, ako je preformátovanie, navigácia alebo vkladanie ručných poznámok.

Onyx Boox NOVA 3 Color s operačným systémom Android 10


Ebook čítačka Onyx Boox NOVA 3 Color je vybavená operačným systémom Android 10. Vďaka tomu si môžete do zariadenia inštalovať rôzne aplikácie na čítanie diel aj od iných značiek, ako je napríklad Kindle, Kobo a mnoho ďalších. Oproti predchádzajúcej verzii je model Onyx Boox NOVA 3 Color oveľa bezpečnejší, inteligentnejší a ponúka intuitívnejšie ovládanie.

Užite si vynikajúci zážitok z písania a kreslenia


Súčasťou príslušenstva elektronickej čítačky kníh Onyx Boox NOVA 3 Color je stylus s 4 096 úrovňami citlivosti, ktorý precízne reaguje na každý dotyk. Získajte vynikajúcu kontrolu nad vytváraním ručných poznámok alebo dajte vyniknúť vašej kreativite pri vytváraní detailných kresieb. Nové prepracované používateľské prostredie umožní vytvárať kresby vo vrstvách pre flexibilnejšie úpravy alebo využiť nové nástroje na perfektné vyšrafovanie textúr.

Onyx Boox NOVA 3 Color má ochranné sklo ASAHI


Na E Ink Kaleido Plus displeji čítačky Onyx Boox NOVA 3 Color je položená ochranná vrstva japonského výrobcu ASAHI. Tá ochráni displej čítačky pred poškriabaním či iným poškodením.


Displej:
7,8“ E Ink Kaleido Plus
Rozlíšenie: 1 872 × 1 404 (300 DPI čiernobiele a 100 DPI farebné)
Svetlo: predné s CTM (teplé a studené)
Kapacitný + digitizér Wacom pomocou dotykového pera (4 096 úrovní citlivosti na tlak)

Výkon:
CPU: osemjadrový procesor (1.8 GHz)
RAM: 3 GB
Pamäť: 32 GB (EMMC)

Bezdrôtové pripojenie:
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n/ac
Bluetooth 5.0

Softvér:
OS: Android 10.0 Podporované formáty súborov: TXT, HTML, RTF, FB2, FB2. zip, DOC, DOCX, PRC, MOBI, CHM, PDB, EPUB, JPG, PNG, GIF, BMP, PDF, DjVu, MP3, WAV, CBR, CBZ

Obsah balenia: ONYX Boox NOVA 3 Color, Používateľský manuál, Ochranný film, Stylus, USB kábel, Záručný list


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 7,8 " (19,81 cm)
podsvietenie displeja Áno
Rozlíšenie QHD 1872 × 1404

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, AZW, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF, PDB, LRF

Jazyk

Jazyk používateľského prostredia Čeština, Slovenčina, Angličtina, Maďarčina, Nemčina

Funkcie

Funkcie Prehrávanie hudby, Prehrávanie videa, Prehliadač obrázkov, Organizér, Webový prehliadač, Email
Výbava Dotykový displej, Senzor pohybu, Reproduktor, Stylus (dotykové pero)
Kapacita batérie 3 150 mAh

Pamäť

Typ pamäťovej karty Bez pamäťovej karty

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
Konektory USB-C

Konštrukcia

Farba Čierna
Šírka 137 mm (13,7 cm)
Výška 197 mm (19,7 cm)
Hĺbka 7,7 mm (0,77 cm)
Hmotnosť 265 g

Značka/model

Značka ONYX BOOX
Model Nova 3 Color
Kód:  ON003f
Produktové číslo:  EBKBX1158

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09