Obnoviť stránku

Recenzie MIDEA MF100D80B/W-CZ

Zaujímajú vás názory a recenzie na MIDEA MF100D80B/W-CZ? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,7 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MIDEA MF100D80B/W-CZ. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MIDEA MF100D80B/W-CZ aj vy.
MIDEA MF100D80B/W-CZ - Práčka so sušičkou
MIDEA MF100D80B/W-CZ
Predaj skončil
Veronika, Praha 4flag
Hodnotené 19. 9. 2023, variant MIDEA MF100D80B/W-CZ
Overený nákup
Nic
0 ×Nahlásiť
Anna, Plzeň 18flag
Hodnotené 9. 7. 2023, variant MIDEA MF100D80B/W-CZ
Overený nákup
Vymenila jsem za jinou pracku z Alzy, nebudeme si lhat, preprava je slozita. Vybrala jsem Mideu kvuli kombinaci 2v1 a cenove kategorii. Tahle pracka ma vsak nejsilenejsi menu na svete - zvolite program, ale proklikat se k dalsim informacim je nad lidske sily. Chapu, muze jit o zvyk, ale displey v knofliku ovladani je skutecne nestastny. Chybi mi moznost zvolit program a pridat suseni pradla. Jde jen prani a suseni, coz dohromady trva 8 hodin! Rada bych mela moznost zvolit rychle prani a pridat ihned suseni. K zaveru jeste proteka hadice od vody, to je parada. Kazdopadne ted si sypu popel na hlavu a priste si radsi priplatim a zbozi si nekde prohlednu nez zakoupim. Doporucuji i ostatnim - 2v1 koupite i lepe. Alza taktez zaslala pracku uplne jineho vzhledu, dvere jsou cele cerne. Kdybych to vedela, pracku si nezakoupim!
Pračka po vybalení má úplně jinou barvu bubnu
Hadice od pračky protéká
Menu
Programy
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06