Obnoviť stránku

MIDEA MF100D80B/W-CZ

2,7 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIDEA MF100D80B/W-CZ

MIDEA MF100D80B/W-CZ

PRÁČKA SO SUŠIČKOU

Práčka so sušičkou MIDEA MF100D80B/W-CZ je skvelým riešením pre malé kúpeľne a každého, kto rieši problém s nedostatkom miesta. Tento spotrebič 2 v 1 vašu bielizeň nielen perfektne vyperie, ale aj usuší a poskytne jej komplexnú starostlivosť v jednom procese. Kapacita MIDEA MF100D80B/W-CZ je 8 kg na pranie a naraz usušíte až 5 kg bielizne. K dispozícii budete mať celkom 15 programov a maximálna rýchlosť odstreďovania dosahuje 1 400 otáčok za minútu. Medzi benefity práčky so sušičkou patrí okrem iného jednoduché ovládanie vrátane panelu s českými popiskami, automatický program sušenia a extra veľké dvierka.

 MIDEA MF100D80B/W-CZ
 MIDEA MF100D80B/W-CZ

kapacita SušeniA

 MIDEA MF100D80B/W-CZ

odstreďovanie

 MIDEA MF100D80B/W-CZ

počet programov

 MIDEA MF100D80B/W-CZ

energetická trieda

 MIDEA MF100D80B/W-CZ

Intuitívne kombinované ovládanie Lunar Dial

Jedným z najzaujímavejších riešení použitých v práčke so sušičkou MIDEA MF100D80B/W-CZ je ovládanie Lunar Dial. Podrobnosti o zvolenom programe uvidíte na okrúhlom LED displeji, ktorý vytvára harmonickú kompozíciu s dvierkami práčky. Displej je lemovaný otočným gombíkom, pomocou ktorého volíte jednotlivé programy. Ovládanie Lunar Dial tak predstavuje jedinečnú kombináciu inovatívnej funkčnosti a estetiky.

Sušička s práčkou MIDEA MF100D80B/W-CZ ponúka 15 programov

K dispozícii budete mať celkom 15 programov pokrývajúcich požiadavky bežnej domácnosti. Využiť tak budete môcť programy ako Bavlna 20/40/60 °C, Hygienický 90 °C, Džínsy, Jemné, ECO 40–60, Pranie a sušenie, Automatické sušenie, Sušenie 90' a Sušenie 60', Mix 30 °C, Mix studená, rýchly 15 minútový (pre cca 1 kg bielizne) program. Iste oceníte hygienický program, ktorý si vďaka teplote prania 90 °C poradí nielen s odolnými škvrnami, ale perfektne odstráni aj zvyšky pracích prostriedkov, najmä však baktérie a choroboplodné zárodky. Sušička s práčkou MIDEA MF100D80B/W-CZ je teda perfektným pomocníkom do domácností s deťmi a alergikmi.

 MIDEA MF100D80B/W-CZ
 MIDEA MF100D80B/W-CZ

Automatický program sušenia

Bezchybne čistá a okamžite suchá bielizeň? Automatická práčka so sušičkou MIDEA to zariadi. Stačí len vložiť bielizeň a prístroj ju nielen vyperie, ale aj usuší. Nie ste si istí, ktorý režim sušenia je pre vaše oblečenie ten najlepší? So sušičkou MIDEA MF100D80B/W-CZ si už nemusíte lámať hlavu. Inteligentný snímač teploty a vlhkosti automaticky nastaví úroveň sušenia vašej bielizne. To všetko na dosiahnutie optimálneho účinku sušenia a zabránenie poškodeniu chúlostivých tkanín. A keď je vaša bielizeň dostatočne suchá, program sa automaticky zastaví.

Práčka MIDEA MF100D80B/W-CZ môže prať cez deň aj v noci

Samozrejmosťou je detská poistka či odložený štart až o 24 hodín. Jedným dotykom môžete ľahko aktivovať predpranie pre veľmi znečistenú bielizeň, kedy bude oblečenie namočené a jemne vyprané pred hlavným programom tak, aby sa dosiahol najlepší možný výsledok prania. Pri práčke MIDEA MF100D80B/W-CZ voľbu programov, rýchlosti odstreďovania, teploty a ďalších nastavení sprevádza zvuk, a pokiaľ nebudete chcieť kohokoľvek rušiť, stačí súčasne stlačiť tlačidlá „odložený “štart“ a „odstreďovanie“, čím zvuk stlmíte.

 MIDEA MF100D80B/W-CZ
 MIDEA MF100D80B/W-CZ

Automatická práčka so sušičkou MIDEA MF100D80B/W-CZ zachováva moderné trendy

V porovnaní s bežnými práčkami sa môžete tešiť na veľké dvierka uľahčujúce vkladanie a vyberanie oblečenia. Nezáleží na tom, či chcete vyprať periny, lôžkoviny alebo máte len horu drobnej bielizne – do bubna ich môžete pohodlne vložiť jedným ťahom. Vďaka originálnemu dizajnu dvierok sa navyše automatická práčka so sušičkou MIDEA MF100D80B/W-CZ stane skutočnou ozdobou vašej kúpeľne alebo kuchyne. Dĺžka kábla je 1,5 metra, odpadová hadica 1,7 metra a prívodná hadica 1,2 metra.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou MIDEA MF100D80B/W-CZ

  • Pranie a sušenie v jednom procese
  • Veľké dvierka na ľahkú manipuláciu s bielizňou
  • Kapacita 8 kg (pranie) a 5 kg (sušenie)
  • 15 programov
  • Automatický program sušenia
  • Ovládanie pomocou „Lunar Dial“ a dotykových tlačidiel
  • Health Guard – Hygienický program
  • Detská poistka
  • CZ popisky
  • Tichý režim
  • Odložený štart (1 – 24 hodín)
  • Extra plákanie

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Hmotnosť

Hmotnosť 74 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,2 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,7 m (1,7 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda B
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 15
Jazyk ovládacieho panela čeština

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 56,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  MIDPRS001
Produktové číslo:  MF100D80WB/W-C
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09