Obnoviť stránku

Recenzie Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky

Zaujímajú vás názory a recenzie na Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 19 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky aj vy.
Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky - Interaktívna hračka
Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky
Predaj skončil
Juraj, Bratislavaflag
Hodnotené 11. 3. 2019, variant Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky
Overený nákup
Ako jediny klad oproti kupe 2 samostatnych hatchimalsov je, ze dvojcata spolu dokazu komunikovat, ked su otocene ku sebe.
Napriek zaporom sa s nimi dieta dokaze fajn zabavit.
Nie su to plnohodnotni hatchimalsovia, nemaju kolieska, len obly spodok. Prve dvojca je okrem chybajucich koliesok +- porovnatelne s beznym, ale druhe dvojca ma len par funkcii a ani nehybe same hlavou.
0 ×Nahlásiť
ČD - Telematika a.s., Prahaflag
Hodnotené 16. 1. 2019, variant Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky
Overený nákup
děti se skvěle baví
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12