Obnoviť stránku

Recenzie Eufy kamera + homebase

Zaujímajú vás názory a recenzie na Eufy kamera + homebase? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Eufy kamera + homebase. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Eufy kamera + homebase aj vy.
Eufy kamera + homebase - Zabezpečovací systém
Eufy kamera + homebase
Predaj skončil
Lukáš, Praha 9flag
Hodnotené 24. 2. 2020, variant Eufy kamera + homebase
Overený nákup
Dosah, citlivost, vydrz, moznosti nastaveni, caste aktualizace
0 ×Nahlásiť
Peter, Veľké Úľanyflag
Hodnotené 1. 3. 2019, variant Eufy kamera + homebase
Overený nákup
Perfektná aplikácia, jednoduchá inštalácia, notifikácie chodia ako majú resp. Podľa nastavenia.Výhoda vstavaných batérií dobrý dosah od Homebase. Odporúčam do budúcna asi prikúpim ďalšiu kameru.
Možno len to že pri zaznamenanom pohybe začne nahrávať asi po 1 sekunde. Kým to software spracuje. Možno ďalšou aktualizáciou sa to vyrieši. Iné ma nenapadá.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02