Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Eufy kamera + homebase

5 5 hodnotení

Eufy kamera + homebase

Revolučná bezdrôtová kamera eufyCam

Bezdrôtová bezpečnostná Full HD kamera eufyCam bola navrhnutá pre maximálne jednoduchú inštaláciu. Vďaka dômyselnej konštrukcii sa zaobídete bez vŕtania a obťažujúcich káblov, takže môžete kameru nainštalovať prakticky kdekoľvek. Stačí pripevniť magnetický držiak na akýkoľvek rovný povrch, zacvaknúť, prepojiť zariadenie s mobilnou aplikáciou a kamera je pripravená na použitie.

Sada obsahuje: 1× kamera eufyCam a 1× centrálna jednotka Home Base


Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej kamery eufyCam

  • Bezdrôtová prevádzka na batériu
  • Veľmi jednoduchá inštalácia
  • Žiadne mesačné poplatky
  • Záznam vo Full HD rozlíšení 1080 p
  • Široký 140° zorný uhol
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi 2,4 G
  • Ochrana proti nepriaznivým poveternostným vplyvom (IP66)
  • Vstavaný mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu
  • Dlhá výdrž batérie až 365 dní
  • Slot na pamäťové kary microSD (až 128 GB)
  • Mobilná aplikácia Eufy Security (Android, iOS)
  • Nie je funkčná bez Eufy homebase

Mobilná aplikácia Eufy Security

Kameru ľahko prepojíte s mobilnou aplikáciou Eufy Security, ktorá umožní okrem nastavenia vášho používateľského konta sledovať tiež monitorovaný priestor v reálnom čase, prezerať predtým získané záznamy, alebo pristupovať k ďalším kamerám pripojeným vo vašej domácej siete. V prípade zaznamenania podozrivej situácie ihneď obdržíte notifikáciu na váš mobilný telefón.


Eufy kamera + homebase

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Výdrž batérie až 365 dní

Bezdrôtová kamera eufyCam je vybavená vysokokapacitným akumulátorom, ktorý sa pýši veľmi dlhou výdržou. V bežnej prevádzke dokáže kamera na jedno nabitie pracovať až 365 dní. V prípade pohotovostného režimu sa výdrž batérie predĺži až na neuveriteľné 3 roky.

Eufy kamera + homebase

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Špičková optika kamery eufyCam

Záznamy sú zhotovované vo vysokom Full HD rozlíšení v kvalitnom formáte H.264, takže vám neunikne žiadny dôležitý detail. 140° širokouhlý objektív poskytuje panoramatický výhľad, vďaka ktorému budete mať vždy dokonalý prehľad o monitorovanom priestore.

Režim nočného videnia

Režim nočného videnia kamery eufyCam

Špičkový senzor Sony Exmor a clona s vysokou svetelnosťou F2.2 zaznamenávajú ostré a jasné nahrávky aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Počas nočného záznamu je kamera prepnutá do režimu čiernobieleho videnia, pričom zaistí kvalitný a ostrý obraz a viditeľnosť až na vzdialenosť 10 metrov.

Eufy kamera + homebase

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Technológia rozpoznania tváre

Kamera eufyCam využíva trojfázový proces skenovania a filtrovania, vďaka čomu znižuje počet falošných poplachov až o 95 %. Najprv je nutné zaregistrovať na účet vašich priateľov a rodinných príslušníkov a vložiť fotografiu ich tváre. Kamera v prípade pohybu osoby v sledovanom priestore bleskovo porovná jej tvár s fotografiami v databáze a ak nájde zhodu, poplach sa nespustí.

Eufy kamera + homebase

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Odolná konštrukcia kamery eufyCam

Telo kamery je vyrobené z najmodernejšieho kompozitného ASA materiálu, ktorý zaručuje jej bezkonkurenčnú pevnosť a maximálnu odolnosť proti vode alebo extrémnym teplotám od -20 °C do +50 °C. Vďaka tomu môžete zabezpečovací systém eufyCam používať bez obáv ako v interiéri, tak aj v exteriéri.

Šifrovaný prenos dát

Vaše dáta zostanú v bezpečí

Aby bola zaistená úplne bezpečná prevádzka a prenos dát, sú vaše údaje zabezpečené 128-bitovým šifrovaním AES. Prístup k záznamu vyžaduje, aby bola pamäťová microSD karta vložená do centrálnej jednotky, v ktorej je zaregistrovaná a zároveň bol používateľ prihlásený k svojmu účtu. Vždy tak budete mať istotu, že k záznamom máte prístup len vy a nikto iný.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Počet zariadení

Max. počet zariadení 50
Kód:  EUF01d

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17