Obnoviť stránku

Recenzie CyberPower OLS2000E

Zaujímajú vás názory a recenzie na CyberPower OLS2000E? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s CyberPower OLS2000E. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na CyberPower OLS2000E aj vy.
CyberPower OLS2000E - Záložný zdroj
CyberPower OLS2000E
Momentálne nedostupné
Firmaflag
Hodnotené 11. 4. 2023, variant CyberPower OLS2000E
Overený nákup
Aktivna tzv. online UPSka za tuto cenu je skvela - a este s tymto vykonom! Ale ako dava cena tusit, nepodarilo sa to bez paradnych kompromisov.. Sice som cital, ze UPSka bude hlucna, ale AKO hlucna bude, to mi doslo az po zapnuti: ak je clovek hluchy alebo 50m daleko, nevadilo by; ale akonahle ma byt UPS v rovnakej miestnosti ako clovek s fungujucimi usami, tak je to naozaj na hranici pracovneho urazu prasknutia bubienkov.. UPSku som zabudoval do skrine za rohom a i tak huci - cez zavretu skrinu, ktora ma z 2 stran betonovy mur!!! - porovnatelne ako 2-kilowatovy vysavac. Cize sa bavime o hlucnosti mixera a dvoch vysavacov zaroven, pokial nie je za betonovou stenou. Otras. Dalej, UPS NEVIE logovat, coz v praxi znamena, ze nenajdete ziadne menu s historiou vypadkov a kolisani prudu, cize pri rieseni problemov je to let naslepo. Ak chcete cokolvek logovat ci monitorovat, treba externy pocitac, napr. VM na serveri alebo RasPi s kdejakymi leukoplastovymi rieseniami, aby sa data zachovali - UPS ich dokaze posielat cez USB port (cize nie po LANe, iba priamo USB kabel) do pocitaca. Toto ma fakt nenapadlo vopred skumat, clovek to tak dako implicitne ocakava od kazdej UPS.. - no ale nie za tuto cenu vsakano! Cize: UPSka funguje, ma slusnu kapacitu a je typu "online" (cize opravuje vsetkych 9 beznych zavad zdroju prudu) - ale absurdne huci a je fakt super-tupa, kedze si nepamata samocinne ani len vypadok.
Relativne vysoka kapacita, staci na vacsi server
Pomer cena-vykon
Ziadne logovanie: nutny externy zber dat
HUCI!!! Nenormalne huci, ako dva vysavace a mixer naraz..
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14