Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CyberPower OLS2000E

2,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
552,90 €

CyberPower OLS2000E

Môže sa stať, že dôjde k prerušeniu dodávky elektrického prúdu iba chvíľu pred tým, ako ste si chceli uložiť dokument. Dáta sú nenávratne v pomyselnom koši a vy musíte začínať zasa od začiatku. Takéto nepríjemné momenty vyrieši zariadenie Uninterruptible Power Supply, alebo inak nazvaný záložný zdroj CyberPower OLS2000E. Vlastne to je veľká skriňa s niekoľkými batériami, ktorá poskytne dostatok elektrického prúdu pre akýkoľvek spotrebič v prípade nedostupnosti elektriny zo siete. Záložný zdroj napájania CyberPower OLS2000E využíva vyhotovenie on-line s dvojitou konverziou. Off-line zdroj UPS predstavuje ten najjednoduchší spôsob napájania, pretože v prípade výpadku prúdu len automaticky prehodí zdroj napájania zo zásuvky na samotný zdroj. Line interactive vylepšuje jednoduchšiu verziu off-line o stabilizáciu výstupného napätia tak, aby počítač či iná elektronika netrpeli v dôsledku šokových zmien v sieti. Najpokročilejšie vyhotovenie on-line double conversion dodáva počítaču stabilné napätie aj pri malom výpadku energie.

Najdôležitejším parametrom je čas zálohovania. Nie je však lineárny, líši sa podľa príkonu pripojených spotrebičov – pri odbere 50 % sa zvýši aj trikrát doba napojenia z UPS. Záložný zdroj má čas prevádzky na batériu pri maximálnej záťaži 5 min a pri 50 % spotrebe energie 15 min. Mali by ste preto prepočítať, respektíve odhadnúť nároky pripojených spotrebičov, v tom lepšom prípade aj s istou rezervou. CyberPower OLS2000E vo svojich špecifikáciách vykazuje zdanlivý výkon 2 000 W, v reálnej prevádzke je dôležitejší ten skutočný výkon, ktorý je 1 800 W.

Kľúčové parametre záložného zdroja CyberPower OLS2000E

  • Záložný zdroj CyberPower je napájaný on-line s dvojitou konverziou
  • Reálny výkon záložného zdroja CyberPower je 1 800 W
  • Pri maximálnom odbere vydrží zdroj napájať po dobu 5 min
  • 4 zásuvky C13, používané často u videotechniky

Parametre a špecifikácia

Výkon

Účinnosť

Typ napájania On-line s dvojitou konverziou

Záložní doba

Záložná doba pri 50 % záťaži 15 min

Typ výstupných zásuviek

IEC 320 C13 4
IEC Jumpers 1
Dodatočné rozhranie a ochrana Ochrana dátovej siete RJ-45, Ochrana telefónnej siete RJ-11, USB, RS-232

Vlastnosti

Vlastnosti LCD displej
Typ UPS Klasická

Rozmery

Šírka 196 mm
Výška 337 mm
Hĺbka 416 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 23,8 kg
Kód:  NZ991z2a17
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OLS2000E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08