Obnoviť stránku

Recenzie Acer Nitro 5 Obsidian Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na Acer Nitro 5 Obsidian Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Acer Nitro 5 Obsidian Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Acer Nitro 5 Obsidian Black aj vy.
Acer Nitro 5 Obsidian Black - Herný notebook
Acer Nitro 5 Obsidian Black
Predaj skončil
Matúš, Valaskáflag
Hodnotené 22. 11. 2021, variant Acer Nitro 5 Obsidian Black
Overený nákup
Už som jednu recenziu písal ohľadom toho, že som bol z výkonu notebooku sklamaný napriek špičkovým parametrom. Ukázalo sa, že bol na chybe neakutálny BIOS. Ak máte teda problémy s výkonom, určite si aktualizuje BIOS cez stránku výrobcu. A pri hraní na nabíjačke, dajte nabíjačku do samostatnej zástrčky. Ja som ju mal v predlžovačke a napr. BF V multiplayer mi išlo na medium-high nastavenia bez RayTracing na 40FPS a akonáhle som dal nabíjačku do samostatnej zástrčky tak mi ide BF V na ultra + RayTracing na cca 70FPS. No určite majte na pamäti, že aj keď notebook má špičkové parametre, stále sa jedná o malé zariadenie, čiže nečakajte za tú cenu taký istý veľký výkon, ako pri stolnom PC za rovnakú cenu s rovnakými parametrami.
144hz monitor
RTX 3060
1TB SSD
i7 10tej generácie
16GB RAM
Ak chcete niečo na hranie tak za tie peniaze si radšej kúpte stolný PC
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06