Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Recenzie 98" TCL 98C955

Zaujímajú vás názory a recenzie na 98" TCL 98C955? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s 98" TCL 98C955. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na 98" TCL 98C955 aj vy.
98" TCL 98C955 - Televízor
98" TCL 98C955
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 1. 2. 2024, variant 98" TCL 98C955
Overený nákup
Doporcuji montovat televizi ve 2dvou. Vazi neco kolem 96kg a to nechces aby Vam to rachlo na zem. Kamardi cumi jak puk a nechapou co to mam :D (a uz vubec nepobiraj ze to mam jen jako monitor na PC).
Super obraz i barvy (pokud si to sestelujete a zapnete HDR nejen ve Windows ale take v NVIDIA control panel kde je potreba zapnout 0-255 range a take 12bit color, jinak je obraz vysedli)
Rychla odezva, lze hrat first person shooter (podle mne lze v pohode s touto TV hrat i CSko, samozrejme ze se to nevyrovna eSports ale na takove bezne hrani bohate staci). DOOM ethernal je naprosta pecka na tom, Forza Horizon 5 super barvy, Starfield dtto... etc
Veeeelky obraz, fakt obri, super pro man-cave. Proste 2.5m staci az dprdl.
Nahrazuje projektor a je lepsi ve vsech moznych parametrech. Je cenove drahsi ale ty vyhody co prinasi za to stoji (pochopitlne stale jak projektor tak i tato TV jsou predrazene, napriklad 85" je o polovinu levnejsi a to uz je dost $$$)
Brightness je absolutne dostacujici pro tmave mistnosti (nedokazu posoudit jaky je obraz v mistnosti do ktere prazi slunce)
Na moji karte RTX 3090 je VRR GSYNC compatibilni i pri zapnutem HDR (naprosto zadny tearing effect, jen je nutnost v TV nastavit game mode na ON)
Mne prijde, ze tato televize lepe funguje s PC nez jakykoliv jiny PC monitor a to ze jsem vyzkousel vsemozne, super drahe a ani jeden nefungoval radne, vzdy tam byly nejake haluze a problemy. Toto proste slape tak jak ma.
5let zaruka (nedokazu ale posoudit jak bude zarucni servis fungovat az se neco pokazi)
Uz nemusim do mesta do kina, platit predrazene listky, hodinu nekam cestovat, trpet nakupy hadru a kupovat popkorn za nesmysl (kdyz 100x nepujdu s rodinou do kina, mam cenu TV s prehledem zpet, tjst 2x do mesice po dobu 5 let a mate 100 navstev, navic si to pustim kdykoliv)
Super na split-screen gaming
Pri rychlem pohybu mysi se mys na obravzovce s bylim pozadim ztrati, pak ji hledate jak ****, ale je to jen o zvyku
Rychle pohyby jsou lehce rozmazane (neprisel jsem na to jak to vyladit, mozna taky moje oci nestihaji, berte to s rezervou)
TV po vypnuti si nepamatuje posledni source videa, tak je treba pri kazdem zapnuti, v mem pripade, prepnout na source HDMI
TV se automaticky nevypne kdyz PC vypnu (treba se vypne ale trva to moc dlouho takze vypinam manualne)
V systemu se hlasi divne rozliseni, neco jako ~4000x2000, ktere ani neni nativne. Jeste navic v seznamu najdete pouze 60Hz option. Je nutne pres NVIDIA control panel pridal custom resolution 3840x2160 a nastavit refresh rate na 144Hz (ktere se Vam stejne prepne na 120Hz ale to muze zas delat NVIDIA software), nicmene az pote Vam aspon tech 120Hz s VRR zacne valit.
Nenasel jsem driver/ovladac/INI file, aby windows mnel k dispozivi kalibracni udaje pro tuto TV (ani vyrobce na svych strankach toto nenabizi a prijde me to dost skoda, protoze by tam mohlo byt vyresene spusta nastaveni)
Uplne cerny obraz neni uplne cerny. Vidim tam takove lehce cmuhy o prumeru 10cm rozsete po obrazu ale je to fakt jen takovy odstin hodne, hodne tmavy (musi se clovek na to zamerit a pak to vidi). Jakmile ale je neco na obrazu vyobrazeno, nejde to videt, zmizi to, takze to neresim, protoze na zcela cerny obraz clovek necivy
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03