Obnoviť stránku

98" TCL 98C955

+ 3 roky záruka po registrácií
5 2 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -20 %
3 999 € 4 989 €

98" TCL 98C955

Televízor TCL Premium QD-Mini LED – Obrazový skvost

Televízor TCL 98C955 prináša úplne úžasnú obrazovú kvalitu. Mini LED je najdokonalejšia forma podsvietenia, ktorá dokáže vyvinúť vysoký jas na zobrazenie najjemnejších detailov a precízne ho riadiť po celej obrazovke. Spoločne s ostatnými technológiami ako Quantum Dot a VA technológiou panelu prináša okrem skvelého jasu aj vynikajúci kontrast, hlbokú čiernu a živé a prirodzené farby.

Smart TV TCL 98C955 využíva QLED – Quantum Dot technológiu na úžasné farby

Vďaka technológii Quantum Dot je smart TV TCL 98C955 schopný zobraziť cez 1 miliardu farieb a odtieňov a široko tak pokryť spektrum farieb DCI-P3, ktoré je využívané v modernom obsahu. Ponorte sa do úžasne detailného obrazu plného živých farieb, detailov a hĺbky.

* 85-palcové zobrazuje 98 % DCI-P3 spektra; 98-palcové zobrazuje 94 % DCI-P3 spektra.

Televízor TLC s precíznym riadením jasu vďaka vysokému počtu zón podsvietenia

Televízor TCL 98C955 je vybavený viac ako 2 000 zónami podsvietenia na precízne riadenie jasu. Užite si skvelý kontrast a detaily. Vysoký jas vykreslí nevídané detaily a čierna zároveň zostane hlboká.
* 85-palcové veľkosti má 2403 zón podsvietenia; 98-palcové má 2160 zón podsvietenia

Smart TV na vynikajúci HDR zážitok vďaka jasu až 2 400 nitov

Úžasný kontrast, jas a detaily. S jasom až 2 400 nitov vie smart TV TCL 98C955 vykúzliť naozaj nádherný HDR efekt a zároveň, aj vďaka kombinácii vysokého jasu a antireflexného povrchu obrazovky, zaistí maximálny komfort pri sledovaní cez deň aj vo svetlých miestnostiach. Vychutnaj si úžasnú úroveň detailov vo svetlých aj tmavých scénach na smart TV TCL 98C955.
*Vlastnosti, špecifikácie a certifikácie sa môžu líšiť podľa modelu, veľkosti a regiónu.
*HDR 2 400 nitov je dostupné pri veľkosti 85 palcov; HDR 2 000 nitov je dostupné pri veľkosti 98 palcov

Televízor s 144 Hz Motion Clarity PRO zaistí maximálnu ostrosť a plynulosť pohybu

Televízor TCL 98C955 prináša obnovovaciu frekvenciu 144 Hz, čo zaistí že aj najrýchlejšie scény v hrách, športoch a filmoch budú vždy zobrazené s maximálnou ostrosťou a plynulosťou.

HDR MULTIFORMAT – podpora všetkých HDR formátov na smart TV TCL 98C955

Užite si skvelý HDR zážitok bez ohľadu na jeho zdroj. Existuje niekoľko HDR formátov definujúcich kvalitu: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION a DOLBY VISION IQ. Smart TV TCL 98C955 ich podporuje všetky. Najmä dôležitý je HDR formát Dolby Vision, pretože je využívaný pri mnohých streamovacích službách, v najmodernejších herných konzolách a tiež na nosičoch Ultra HD Blu-Ray. Smart TV TCL 98C955 navyše prináša nadstavbu Dolby Vision IQ, ktorá dopĺňa skvelý obraz Dolby Vision o automatickú optimalizáciu obrazu podľa obsahu a tiež pomocou senzora okolitého osvetlenia. Vychutnáte si tak najlepší možný obraz v akúkoľvek dennú dobu.

Televízor TLC s Game Master Pro 2.0 na ktorom budete hrať ako profesionál

S balíčkom herných funkcií Game Master Pro 2.0 získate výhody proti konkurenčným hráčom. Pri hraní hier je dôležitá nielen perfektná grafika, ale aj rýchle reakcie a nízka odozva. Televízor TCL 98C955 s HDMI 2.1 a podporou 144 Hz VRR, 120 Hz VRR, FreeSync Premium Pro, funkciou 240 Hz Game Accelerator a ALLM prinesie pri nonstop hraní naozaj zážitok. Vďaka VRR pôjdu hry krásne plynule a bez sekania a rýchla obnovovacia frekvencia 144 Hz či až 240 Hz DLG zaistí ostrý a plynulý pohyb a najkratšiu možnú odozvu. Funkcia ALLM zaistí nastavenie najlepších možných herných vlastností automaticky, akonáhle je k televízoru TCL 98C955 pripojená najmodernejšia herná konzola alebo výkonné PC s podporou HDMI 2.1.

240 Hz Game Accelerator – frekvencia 240 Hz na najostrejšie a najplynulejšie hranie PC hier

Vďaka najnovšej technológii 240 Hz DLG (Dual Line Gate) môže dosiahnuť obrazovka smart TV TCL 98C955 skutočnej 240 Hz obnovovacej frekvencie a najnáročnejší hráči tak dosiahnu najkratšiu možnú odozvu (input lag) a najplynulejšie a najostrejšie podanie pohybu v hrách.
*240 Hz obnovovaciu frekvenciu je možné dosiahnuť vďaka unikátnym algoritmom a technológiám.

HDMI 2.1 s plnou podporou 4K@144 Hz

Nielen, že vás to pohltí. Budete priamo v hre. Hranie v 4K rozlíšení pri 144 Hz snímkach za sekundu pomocou HDMI 2.1* vám zaistí úplne plynulé hranie bez sekania.

*Vlastnosti, špecifikácie a certifikácie sa môžu líšiť podľa modelu, veľkosti a regiónu.
*Podporuje vylepšený spätný zvukový kanál (eARC), spätný zvukový kanál (ARC), automatický režim s nízkym oneskorením (ALLM), ovládanie spotrebnej elektroniky (HDMI-CEC), 4K@144 Hz a premenlivú obnovovaciu frekvencia (VRR) podľa špecifikácie HDMI 2.1.
*Na 4K@144 Hz sa vyžaduje PC s HDMI 2.1.

Televízor TCL 98C955 s Dolby Vision · Atmos – najmodernejšia technológia obrazu a zvuku

S najmodernejšou technológiou pre obraz Dolby Vision a najmodernejšou technológiou pre priestorový zvuk Dolby Atmos sa budete s televízorom TCL 98C955 cítiť ako v kine. Užite si skvelé filmové, seriálové a herné zážitky.
*Dolby Vision je ochranná známka spoločnosti Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories.

Televízor s Google TV

Objavujte nové filmy a programy zo všetkých rôznych služieb, ktoré si predplácate. Návrhy založené na tom, čo ste sledovali a čo vás zaujíma, vám uľahčia nájsť ďalší obľúbený obsah na sledovanie na televízore TCL 98C955.

Smart TV TCL 98C955 s Hands-Free Google Assistant

Hlasové ovládanie Google TV bez použitia rúk poskytuje úplnú flexibilitu. Bez toho, aby ste opustili kreslo, môžete vyberať obsah, spúšťať aplikácie, zapínať televízor, prepínať vstupy, vyhľadávať filmy a mnoho ďalšieho. Je to jednoduché, užívateľsky prívetivé a neuveriteľne pohodlné.
*Ovládanie hlasom môžete povoliť alebo zakázať zapnutím alebo vypnutím špeciálneho prepínača mikrofónu v spodnej časti televízora.
* Niektoré aplikácie, obsah a / alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých krajinách. Záleží na dostupnosti.

Google Meet

Bez námahy uskutočnite individuálny hovor alebo sa pripojte ku skupinovým hovorom pomocou aplikácie Google Meet na videochat alebo hlasové hovory. Posielajte poznámky, hlasové alebo video poznámky atď.

*Je potrebná kompatibilná USB kamera. Predáva sa samostatne.
*Google Meet je ochranná známka spoločnosti Google LLC.

Televízor TCL 98C955 a Amazon Alexa

Alexa umožňuje hlasom ovládať váš svet

Amazon Alexa žije v cloude a je stále múdrejšia. Požiadajte Alexu o prehrávanie hudby, počúvanie správ, zistenie počasia, nastavenie hlasitosti televízora, zmenu televízneho kanála, ovládanie smart domácnosti a ďalšie funkcie.

*Kompatibilita s Alexou umožňuje používať zariadenie Amazon Alexa, vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakúpené samostatne), na ovládanie televízora.

Užite si obrovské množstvo obsahu v najlepšej HDR kvalite na vašom smart TV

Google TV vám ponúka obrovské množstvo obsahu a vďaka tomu, že séria smart TV TCL C95 podporuje všetky HDR formáty, vždy budete môcť prehrávať obsah v najlepšom možnom dostupnom formáte. Najmä dôležitá je podpora Dolby Vision, vďaka ktorému si užijete tú najlepšiu kvalitu z Netflix, HBO Max, Disney + a ďalších. HDR10+ je taktiež podporované.

Bezrámčekové kovové vyhotovenie smart TV TCL 98C955

Tento elegantný dizajn zapadne do každého interiéru a nechá samotnú obrazovku lepšie vyniknúť.

Ultra tenké telo smart TV TCL 98C955 môžete pomocou držiaka umiestniť veľmi blízko k stene, že sa bude takmer steny dotýkať a bude to vyzerať elegantne. Prichádza aj s elegantným riešením na kabeláž, kedy môžete káble pretiahnuť nožičkou stojana. Nainštalujte TV podľa vašich možností a vášho gusta. Umiestnite smart TV buď na stenu, alebo na podstavec. Podstavec ponúka dve výškové pozície, kedy napríklad pri použití tej vyššej môžete pod smart TV ľahko umiestniť napríklad soundbar alebo prehrávač.
* Výška stojana môže byť nastavená podľa potrieb – 2 pozície. Tento model obsahuje držiak s montážnou sadou priamo v balení. Držiak nemusíte vyberať dodatočne.

Televízor TLC s podporou Apple AirPlay 2 & HomeKit

Zdieľajte obsah, ovládajte zariadenie a bavte sa. Ľahko sa prepojte so zariadeniami Apple a nechajte televízor, aby sa stal súčasťou vašej smart domácnosti, a užite si sledovanie obsahu z aplikácie Apple TV.

Multisound – možnosť prehrávať zvuk z TV a z pripojených slúchadiel súčasne

Funkcia Multisound ponúka možnosť prehrávať zvuk z TV a z pripojených slúchadiel súčasne a taktiež každú z hlasitostí regulovať nezávisle. Funguje ako s bezdrôtovými, tak aj s káblovými slúchadlami.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 98 " (248,92 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Mini LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Povrch obrazovky Antireflexný
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 6
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 217,9 cm
Výška 129 cm
Hĺbka 42 cm
Výška bez podstavca 124,2 cm
Hĺbka bez podstavca 4,2 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 171,6 cm
Hmotnosť 67,5 kg
VESA prichytenie 600×600

Farba

Farba Titán

Zvuk

Zabudované audio Subwoofer
Ďalšie vlastnosti zvuku Automatická regulácia hlasitosti, Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 185 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 530 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Obsah balenia Držiak na stenu

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii
Kód:  WK690g5f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  98C955
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03