Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Realme

Mobilný telefón Realme

Realme – využite technológie na maximum

Realme je technologická spoločnosť založená v roku 2018, ktorá sa prezentuje predovšetkým ako výrobca inteligentných telefónov. Vďaka špičkovým pokrokovým technológiám prináša štýlové, výkonné a kvalitné produkty za atraktívne ceny. Smartfóny Realme navyše skvele dopĺňajú špičkové IoT produkty a dohromady pomáhajú spoluutvárať dnešný moderný a rozvíjajúci sa svet. Staňte sa súčasťou rodiny Realme aj vy!

Mobilné telefóny Realme GT

Realme GT – nekompromisné smartfóny pre náročných

Realme GT je rad smartfónov lákajúcich na najlepšie dostupné technológie, nádherný dizajn a priaznivú cenu. Mobilné telefóny Realme GT vás uchvátia majstrovským dizajnom z ekologických materiálov, AMOLED displejmi s tými najlepšími parametrami, výkonnými čipmi Qualcomm Snapdragon, dômyselnou zostavou fotoaparátov s radom moderných funkcií, či bleskurýchlym nabíjaním. Podpora najrýchlejšieho mobilného pripojenia 5G je samozrejmosťou.

Inteligentné mobily Realme vyššej a strednej triedy

Vyššiu a strednú triedu zastupujú modely Realme 10. alebo 11. radu. Tieto telefóny ohromia predovšetkým prémiovými parametrami za priaznivé ceny. Aj v tomto rade nájdete množstvo prémiových vlastností, medzi ktoré sa zaraďuje optická stabilizácia obrazu, 120 Hz displej, SUPERVOOC rýchlym nabíjanie, či luxusné spracovanie, o ktorom sa iným telefónom môže len snívať. Realme 11 Pro+ navyše prináša snímač SuperZoom s ohromujúcim rozlíšením 200 Mpx a štvornásobným bezstratovým priblížením.

Mobilný telefón Realme 11 Pro
Mobil Realme C

Smartfóny Realme radu C

Ponuku smart telefónov spoločnosti Realme zakončuje rad C, ktorý je určený pre používateľov vyžadujúcich vynikajúcu výbavu už od niekoľko desiatok eur. Okrem dostatočného výkonu a nádherného farebného dizajnu sa smartfóny Realme radu C chvália aj trojitými fotoaparátmi, batériami s kapacitou až 5 000 mAh a podporou SUPERVOOC rýchleho nabíjania, alebo displejom s rýchlou obnovovacou frekvenciou.

Produkty Realme IoT

Realme, to nie sú iba smart telefóny, ale aj produkty z oblasti nositeľnej elektroniky. Produkty IoT patria v dnešnej dobe k neoddeliteľnej súčasti každodenného života a Realme v tejto kategórii ponúka špičkové a dostupné produkty, ktoré potešia každého používateľa. Presvedčte sa sami a vyskúšajte kvalitné bezdrôtové slúchadlá, či funkciami nabité smart hodinky Realme.

Realme IoT
Spresniť parametre
31 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07