Obnoviť stránku

Realme X2 PRO

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Realme X2 PRO

Vlastnosti telefónu

161 mm

Realme X2 PRO

75,7 mm

Realme X2 PRO

8,7 mm

Hmotnosť telefónu: 199 g

Uhlopriečka displeja

6,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 9 Pie

typ operačného systému

Výdrž batérie

4 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

75,7 × 161 × 8,7 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnútorná pamäť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

64 + 13 + 8 + 2 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

Micro SDXC až 256 GB

slot na pamäťové karty

Váha

199 g

hmotnosť telefónu


Telefón Realme X2 Pro so štvornásobným fotoaparátom a špičkovým výkonom

Máte radi mobilné fotografie a chcete napríklad citeľne navýšiť počet srdiečok na Instagrame? Potom pre vás máme lákavý telefón Realme X2 Pro s nadupanou zostavou štyroch šošoviek a skvelej prednej kamery s rozšírenou podporou umelej inteligencie. Navyše je telefón vybavený prakticky najvýkonnejším čipom na trhu, a preto vám dopraje aj mimoriadne kúzla pri spracovaní videa.



90 Hz displej s tenkými rámčekmi

Objavte úplne novú realitu bez hraníc v 6,5" Super AMOLED displeji. Nechýba ani špeciálny nočný režim zaisťujúci menšie zaťaženie očí. S rozlíšením 2 400 × 1 080 pixelov si vychutnáte fotografie aj videá vo vysokej kvalite. Displej dokonca disponuje 90 Hz obnovovacou frekvenciou. To vám zaistí výrazne plynulejší zážitok pri akejkoľvek práci s telefónom.

Atraktívny dizajn

Zakrivené 3D sklo na zadnej strane

64 Mpx

Rozlíšenie snímača Samsung GW1

90 Hz

Obnovovacia frekvencia displeja

ColorOS 6

Vydarená grafická nadstavba

Realme X2 PRO

64 Mpx kamera Hawk Eye

S telefónom Realme X2 Pro plne rozviniete svoj potenciál. Vďaka úplne novému snímaču Samsung GW1 zachytíte doteraz najvyšší počet pixelov vrátane 3D HDR v akomkoľvek nastavení.

Realme X2 PRO

Ultra široký uhol 115°

Pôsobivé snímky vytvoríte aj s výdatnou pomocou širokouhlého objektívu.

Realme X2 PRO

Super presné snímače

K dispozícii tiež dostanete 5-násobný optický zoom a dokonca 20-násobný hybridný zoom. Vďaka špeciálnemu nočnému režimu vytiahnete s telefónom Realme X2 PRO Dual SIM z každej tmavej snímky nečakané detaily.

Realme X2 PRO

Smartfón Realme X2 Pro s legendárnym výkonom Snapdragonu 855+

Smartfón Realme X2 PRO Dual SIM je postavený na 7 nm čipovej sade Snapdragon 855+. K dispozícii má hneď 8 GB RAM a celých 128 GB internej pamäte. To je dostatok miesta na hry i ďalšie multimédiá.

Realme X2 PRO

Batéria s rýchlym dobíjaním

Po stránke výdrže sa Realme X2 Pro nemá za čo hanbiť. Jeho 4 000 mAh akumulátor udrží telefón v prevádzke pokojne aj dva dni. Realme X2 PRO Dual SIM navyše disponuje technológiou rýchleho nabíjania SuperVOOC Flash Charge s 50 W, z nuly na 50 % sa nabije približne za 20 minút.

Realme X2 PRO

Mobil Realme X2 Pro s čítačkou v displeji

Mobil Realme X2 Pro sa pýši vo svojom displeji zabudovanou čítačkou odtlačkov prstov Goodix 3.0. Tá zdokonaľuje presnosť rozoznania používateľa a funguje pritom dostatočne rýchlo.

Prehľadné používateľské rozhranie s tmavým režimom v Realme X2 Pro

V mobilnom telefóne Realme X2 Pro sa nachádza systém Android 9.0 Pie, ktorý dopĺňa nadstavba ColorOS 6. Po grafickej stránke si užijete prítomnosť množstva farieb a celkovo zaujímavý vizuálny štýl. Moderný tmavý režim je jeden z bonusov príjemného používateľského rozhrania. Výrobca sľubuje aktualizáciu na najnovší Android 10.

Kód:  REAM004ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03