Obnoviť stránku

Realme GT Master 5G

4,7 84 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Realme GT Master 5G

Mobilný telefón Realme GT Master 5G Zadná strana

Realme GT Master 5G je smartfón. Vďaka nemu môžete komunikovať na sociálnych sieťach, vyhotovovať fotografie aj videá trojitým snímačom alebo relaxovať pri hraní hier. RAM ponúka kapacitu 6 GB. Disponuje tak nadštandardným výkonom aj pre virtuálnu realitu a 3D hry. Smartfónu Realme GT Master 5G dá potrebnú energiu batéria, ktorá má dlhšiu výdrž vďaka netradičnej kapacite 4300 mAh. Samozrejmou súčasťou je aj konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Displej má obnovovaciu frekvenciu 120 Hz. Zdĺhavé načítavanie internetu už nebude váš problém, keďže tento model podporuje 5G. Smartfón Realme disponuje nadstavbou Realme UI.

Významné vlastnosti smartfónu Realme GT Master 5G

  • Obslúži viac SIM kariet v konfigurácii dual SIM
  • Operačná pamäť 6 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 778G
  • Grafický akcelerátor Adreno 642L
  • NFC rozhranie na prenos dát aj platobné styky
  • Zadný fotoaparát s rozlíšením 64 Mpx
  • Na chrbte mobilu nájdete 3 šošovky fotoaparátu
  • 65W nabíjanie
  • Prístup k smartphonu pomocou rozpoznania tváre
  • Telefón Realme má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Realme GT Master 5G Lifestyle
Mobilný telefón Realme GT Master 5G Zadná strana

Displej a fotoaparát smartfónu Realme GT Master 5G

6,4" displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom bude mať Full HD rozlíšenie. Je postavený na prémiovej AMOLED technológii so špičkovou kvalitou obrazu a nižšou spotrebou batérie. Pokiaľ vám ide aj o jeho frekvenciu, dostala sa na 120 Hz. Výbavu pre momentky zastupuje v telefóne Realme GT Master 5G fotoaparát s trojicou šošoviek, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,3), 2Mpx makro objektív (f/2,4) a hlavný 64Mpx objektív (f/1,8). Pri natáčaní videí je zárukou kvalitného výsledku elektronická stabilizácia. Samozrejmou súčasťou je šikovná prisvetľovacia dióda. Pre používateľov milujúcich vyhotovovanie selfie záberov ponúka mobil predný fotoaparát s rozlíšením 32 Mpx.

Smartfón Realme GT Master 5G má bohatou výbavu

Smartfón umožňuje používať hneď dve SIM karty. O ochranu mobilného telefónu pred neoprávneným vniknutím do Realme GT Master 5G sa postará čítačka odtlačkov prstov v displeji. Variant rýchleho odomknutia zariadenia bez zdĺhavého zadávania hesiel a gest sprístupňuje efektívne rozpoznávanie podoby tváre. Veľmi žiadané a vítané je rozhranie NFC, vďaka ktorému napríklad vždy pohodlne zaplatíte svoj nákup. V špecifikácii nájdete okrem iného aj označenie OTG, čo znamená, že k smartfónu môžete pripojiť napríklad flash disk. Automatickou súčasťou je podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory nevyhnutné pre funkčnosť všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Realme GT Master 5G Lifestyle
Kód:  REAM025ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12