Obnoviť stránku

Realme 8i

4,5 52 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Realme 8i

Mobilný telefón Realme 8i Lifestyle

Realme 8i na prvý pohľad hovorí, že ide o smartfón. Nie je preň problém byť online na sociálnych sieťach, vyhotovovať nezabudnuteľné fotky aj videá trojitým fotoaparátom, ale tiež využívať rad praktických aplikácií alebo hrať hry. Operačná pamäť zariadenia má kapacitu 4 GB. S týmto výkonom sa tak dajú pohodlne hrať hry aj spúšťať aplikácie súčasne. Smartphonu Realme 8i zaisťuje prísun energie batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 5000 mAh. Podstatným bodom je konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Displej disponuje obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Smartfón Realme má nadstavbu Realme UI.

Významné funkcie smartfónu Realme 8i

  • SIM karty v konfigurácii dual SIM + pamäťová karta
  • RAM 4 GB a procesor MediaTek Helio G96
  • Grafický akcelerátor Mali G57 MC2
  • Rozhranie NFC nahradí pri platení kartu
  • Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 50 Mpx
  • Na zadnej strane mobilu nájdete 3 šošovky fotoaparátu
  • 18W nabíjanie
  • Systém na odomykanie smartphonu pomocou tváre
  • Telefón Realme má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Realme 8i Bočný pohľad

Obrazovka a fotoaparát smartfónu Realme 8i

6,6" displej telefónu s okrúhlym výrezom dostal Full HD rozlíšenie. Je postavený na obľúbenej technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Pokiaľ hovoríme o jeho frekvencii, vyšplhala sa na hodnotu 120 Hz. Výbavu na vyhotovovanie fotiek a videí tvorí v mobilnom telefóne Realme 8i fotoaparát s trojicou šošoviek, 2Mpx makro objektív (f/2,4), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 50Mpx objektív (f/1,8). Samozrejmosťou je praktická prisvetľovacia dióda. Pre používateľov milujúcich fotografovanie selfie snímok má mobilný telefón k dispozícii predný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx. Tento model v sebe ukrýva jeden makro objektív.

Smartfón Realme 8i má praktickú výbavu

Smartfón vie obsluhovať hneď 2 SIM karty, a to vďaka samostatným slotom, nezaberá sa tak miesto na pamäťovú kartu. O zabezpečenie telefónu Realme 8i sa postará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez hesiel či kódov ponúka efektívne rozpoznávanie podoby tváre. Mnohým používateľom urobí radosť NFC, s ktorým bude platenie ešte jednoduchšie. Samozrejme, nesmie chýbať ani podpora rýchleho pripojenia k sieťam a senzory nenahraditeľné pre bezchybný chod všetkých aplikácií.

Kód:  REAM027ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01