Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Razer Stream Controller

281,90 €

Razer Stream Controller

Ovládač Razer Stream Controller je perfektný nástroj pre tvorcov obsahu a streamerov. Pomocou prispôsobiteľnej dotykovej obrazovky, tlačidiel a číselníka vám poskytne prístup k ľubovoľnej funkcii. Jednoducho s ním vytvoríte skratky a obslúžite niekoľko úloh a vďaka tomu sa budete môcť sústrediť na svoje publikum. Stream Controller je jednoducho skvelý nástroj na zefektívnenie streamovania a tvorbu obsahu. Pohodlne s ním obslúžite rôznorodé funkcie so skratkami na rôznorodé programy s vašim vlastným rozvrhnutím a ikonami na intuitívne použitie.

Kľúčové vlastnosti ovládača Razer Stream Controller

  • Okamžitý prístup k akejkoľvek funkcii prostredníctvom prispôsobiteľnej dotykovej obrazovky, tlačidiel a číselníkov
  • Spravujte svoj stream bez námahy pomocou zástupcov pre viac programov, organizovaných pomocou vlastných rozvrhnutí a ikon
  • Ovládač Razer Stream Controller obsahuje 12-haptických klávesov Switchblade na úplnú kontrolu na dosah ruky
  • 6-dotykových analógových voličov na nastavenie úrovne zvuku, médií a ďalších kanálov
  • 8-programovateľných tlačidiel na rýchly prístup k rozvrhnutiam a akciám
  • Navrhnuté na efektívny multitasking s intuitívnou navigáciou a organizáciou
  • Kompatibilný s predným streamovacím softvérom Loupedeck
  • Pomocou ľahko použiteľného softvéru ovládača môžete nastaviť streamovanie jednoducho pretiahnutím príkazov z knižnice pluginov

Intuitívna obsluha

K dispozícii máte 12-haptických klávesov Switchblade, s ktorými jednoducho zviažete nekonečné množstvo príkazov a makier. Ikony si môžete navyše pohodlne prispôsobiť na jednoduchú vizuálnu navigáciu, rovnako ako upraviť ich hmatovú odozvu. Na nastavenie úrovne zvuku, médií a ďalších kanálov na nastavenie dokonalého mixu pri streamovaní máte k dispozícii 6-dotykových analógovýchvoličov a dynamickú dotykovú obrazovku ovládača. Všetko uzatvára 8-programovateľných tlačidiel na okamžitý prístup k rozvrhnutiu a akciám. Môžete ich naprogramovať tak, aby prepínali medzi 8 rozvrhnutiami haptických klávesov alebo priamo na vykonávanie bežných akcií.

Automatika a kompatibilita ovládača Razer Stream Controller

Zoskupené príkazy z rôznorodých rozvrhnutí ľahko prejdete prostredníctvom prejdenia prstom po dynamickej dotykovej obrazovke. Aktivácia dynamického režimu zase zaistí, aby sa profily automaticky prepínali na základe zistenej aplikácie. Ovládač Razer Stream Controller je, vďaka radu profilov, okamžite pripravený na streamovacie aplikácie, tvorbu obsahu a podobne. Na stiahnutie sú pluginy prenástroje, ako sú Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Chroma, Voicemod a ďalšie.

Špecifikácia:  
Systémové požiadavky: macOS X 10.14 (a novšie), systémy Windows 10 (a novšie), softvér Loupedeck 
Veľkosť: 151 × 101,5 × 30,2 mm. 
Hmotnosť: 210 g (len Stream Controller), uhlový stojan 216 g (vrátane odnímateľného stojana) 
Rozhranie: 12-dotykových LCD tlačidiel, 2-bočné LCD obrazovky, 6 multifunkčných voličov, 8-multifunkčných tlačidiel
Konektivita: 2-metrový kábel USB-A na USB-C 
Obsah balenia: Razer Stream Controller, 2-metrový kábel USB-A na USB-C, odnímateľný stojan

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová

Použitie myši

Určenie Symetrická

Farba

Farba Čierna
Kód:  MR095b2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RZ20-04350100-R3M1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09