Obnoviť stránku

Ratikon

Športové vybavenie Ratikon

Ratikon: Športové vybavenie pre rekreáciu aj extrémne výkony

Značka Ratikon prichádza, aby motivovala a inšpirovala k pohybu, prekonávaniu seba samých a aktívnemu odpočinku. Za dostupnú cenu ponúka mierne pokročilým aj začiatočníkom športové vybavenie, ktoré im bezpečne poslúži a podrží ich v začiatkoch aj pri podávaní maximálnych výkonov. Stavte na korčule alebo elektrobicykle Ratikon a cestujte po meste aj horách rýchlejšie ako kedykoľvek predtým, buďte nezraniteľní vďaka našim helmám a chráničom. Vypracujte si telo s nadupaným fitness vybavením alebo si zalezte do stanov Ratikon a zažite divoké dobrodružstvo v prírode. Staňte sa s nami hrdinom tým, že zvíťazíte nad lenivosťou a vyrazíte za športom.

Elektrobicykle Ratikon

Elektrobicykle Ratikon ponúkajú najlepší pomer ceny a výkonu

Elektrobicykle Ratikon nestoja balík, a pritom majú rozhodne čo ponúknuť. Väčšina modelov je vybavená do rámu integrovanou batériou, ktorá vždy ponúkne vysoký dojazd a dlhú životnosť. Skvelé jazdné vlastnosti a nízke ťažisko pre dobrú stabilitu zaistí stredový motor optimalizovaný tak, aby vás rýchlo doviezol čo najďalej. Či už si vyberiete skladací, trekingový alebo horský elektrobicykel Ratikon, tešiť sa budete môcť z jeho nadčasového dizajnu a ako bonus naň získate aj predĺženú záruku na 3 roky.

Cyklodoplnky Ratikon pre pohodlnú a bezpečnú jazdu

Ratikon myslí aj na vašu bezpečnosť a pohodlie. Preto prináša tiež nespočet cyklodoplnkov, vďaka ktorým budete pripravení na každú situáciu. Ochranu pri páde vám poskytnú veľmi odolné cyklistické prilby a chrániče. Pevné a aerodynamicky tvarované blatníky zabránia zašpineniu vášho dresu od striekajúcej vody a blata, nebudú vás pritom spomaľovať a dlho vydržia. Tým to však nekončí. Ratikon pre vás má tiež praktické tašky, bezpečnostné zámky, zvončeky, mäkké sedlá alebo čističe.

Cyklodoplnky Ratikon

Outdoorové vybavenie Ratikon – stany, spacáky a mnohé ďalšie

Ratikon nezabúda ani na outdoorové aktivity. Vďaka mnohými rokmi overovaným výrobným postupom sa naše stany a spacáky pýšia výbornou kvalitou. V prípade stanov môžete počítať s pevnou a pružnou laminátovou konštrukciou alebo nepremokavým povrchom s vodným stĺpcom 3 000 mm. K dispozícii sú modely pre 2 – 4 osoby. Spacáky Ratikon potom dostanete v tvare deky aj múmie. Ponuka sa skladá zo všestranných trojsezónnych spacákov, ale nájdete medzi nimi aj ľahký letný spacák s hmotnosťou iba 800 g.

Spresniť parametre
105 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12