Obnoviť stránku

Rapture WHIP strieborný

3,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rapture WHIP strieborný


RAMENO NA MIKROFÓN RAPTURE WHIPNajlepší kamarát mikrofónu!


Hľadáte kvalitné a perfektne nastaviteľné rameno pre mikrofón? Vašej pozornosti by určite nemalo uniknúť Rapture WHIP, ktoré bude perfektnou voľbou úplne na každú príležitosť – na hranie hier, podcasting, živé vysielanie a ďalšie. Pri tomto stojane oceníte predovšetkým tichý pohyb a dostatočné možnosti polohovania v kombinácii s vysoko kvalitnou konštrukciou, ktorá umožňuje upevnenie mikrofónov s hmotnosťou až 1 kg.

Rapture WHIP
Rapture WHIP

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Rapture WHIP

3/8" a 5/8"

ZÁVITY

55 × 173 × 1 004 mm

ROZMERY

92 cm

MAX. VÝŠKA

Oceľ, hliník a plast

MATERIÁL

1 kg

NOSNOSŤ






ČÍM VÁS RAMENO NA MIKROFÓN RAPTURE WHIP PREKVAPÍ

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ

Rapture WHIP

ELEGANTNÉ HLINÍKOVÉ VYHOTOVENIEOhromí spracovaním aj dizajnom

Vďaka kvalitnému systému vnútorných pružín je možné dokonale vyvážiť aj ten najťažší mikrofón. Tri otočné kĺby umožňujú flexibilné nastavenie výšky a optimálnej polohy na zachytenie najlepšieho zvuku pre záznam zvuku a reprodukciu hlasu. Robustná skladacia hliníková konštrukcia je zárukou vysokej stability, dlhej životnosti a v neposlednom rade elegantného vzhľadu – Rapture WHIP sa tak stane ozdobou vášho domáceho štúdia. Pri nepoužívaní je možné rameno jednoducho zložiť tak, aby na stole neprekážalo.

ŠIROKÁ KOMPATIBILITAPripevníte takmer akýkoľvek mikrofón

Rameno na mikrofón Rapture WHIP je dodávané vrátane adaptéra z 3/8" na 5/8" závit, vďaka čomu je zaistená kompatibilita s viacerými typmi mikrofónov. Iste oceníte systém pre vedenie kábla, ktorý udržuje čistý a elegantný vzhľad držiaka. Rapture WHIP pripevníte k stolu dvomi spôsobmi – svorkou alebo priechodkou, všetko potrebné pre rýchlu a jednoduchú inštaláciu nájdete v balení.

Rapture WHIP

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Základné vlastnosti

Typ S ramenom
Závit Malý – 3/8", Veľký – 5/8"
Vlastnosti Výškovo nastaviteľný, Skladateľný

Materiál a rozmery

Materiál Oceľ, Hliník
Dĺžka ramena 771 mm
Maximálna výška 920 mm
Kód:  RPTMB0600
Produktové číslo:  RPT-MBS100S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19