Obnoviť stránku

Rapture PYTHON čierna

4,3 89 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
19,90 €

Rapture PYTHON čierna

HERNÁ MYŠ RAPTURE PYTHONNekompromisná v súbojoch!

Nedajte súperom šancu a choďte si tvrdo za víťazstvom. S hernou myšou Rapture PYTHON vás už nič nebude limitovať - maximálne iba vaše schopnosti. Túto ľahkú a rýchlu drôtovú myš sme vybavili nekompromisným optickým senzorom PixArt PMW3327 s citlivosťou až 6 200 DPI, akceleráciou 30G či veľmi rýchlou odozvou, bez problémov tak splní náročné požiadavky každého hráča. Tlačidlá disponujú spínačmi Omron, ktoré sa môžu pochváliť perfektnou odozvou a mimoriadne dlhou životnosťou. Skvelé vlastnosti tejto myši podčiarkuje 7 programovateľných tlačidiel, štýlové farebné podsvietenie či vlastný softvér pre optimálne vyladenie, ktorý je možné stiahnuť zde. 

Herní myš Rapture PYTHON čierna

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Background

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Rapture PYTHON

PixArt PMW3327

optický senzor

600–6200

DPI

1 ms

odOzva

1000 MHz

Polling rate

30G

AKCELERÁCIA

220 IPS

tracking speed

6200 fps

FRAME RATE

Omron

SPÍNAČE

7

TLAČIDIEL

RGB (5 režimov)

PODSVIETENIE

ČÍM VÁS HERNÁ MYŠ RAPTURE PYTHON PREKVAPÍ

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ

Herní myš Rapture PYTHON čierna

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

PIXART PMW3327Bleskurýchly optický senzor

Herná myš Rapture PYTHON je vybavená extrémne rýchlym a maximálne presným optickým senzorom PixArt PMW3327 s nastaviteľnou citlivosťou. Získajte kontrolu nad pohybom myši a upravte si hodnotu DPI podľa svojich požiadaviek, každá hodnota DPI je signalizovaná inou farbou LED podsvietenia – 600 (červená), 800 (zelená), 1 200 (modrá), 1 600 (žltá), 2 400 (tyrkysová), 36 (fialová), 6 200 (biela). Zmenu jednoducho vykonáte pomocou tlačidla alebo intuitívneho softvéru, ktorý je súčasťou.

NAOZAJ RÝCHLA MYŠVíťazstvo nebolo nikdy bližšie

Optický senzor PixArt PMW3327 precízne zaznamenáva akceleráciu až 30G a bez problémov zvládne aj tie najzbesilejšie pohyby. Drôtová myš Rapture PYTHON zaujme aj ďalším parametrom, a to rýchlosťou sledovania – Tracking Speed, ktorá dosahuje perfektnú hodnotu 220 IPS (inches per second), čo znamená, že senzor spoľahlivo zaregistruje vzdialenosť až 558 cm za sekundu a neunikne mu tak ani kúsok podložky.

Herní myš Rapture PYTHON čierna

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Herní myš Rapture PYTHON čierna

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

OMRON SPÍNAČEIdeálne pre vysokú záťaž

Hernú myš Rapture PYTHON sme vybavili kvalitnými a spoľahlivými spínačmi Omron, ktoré sú testované na životnosť až 10 miliónov kliknutí. Ostatné tlačidlá a koliesko zvládnu až 3 milióny kliknutí. Vďaka spínacej sile 60 gramov (+/- 15 g) je táto herná myš pripravená na poriadnu záťaž - s Rapture PYTHON vás nemôže nič zaskočiť.

JEDNODUCHO PRISPÔSOBITEĽNÁ7 programovateľných tlačidiel

Pomocou softvéru (na stiahnutie tu) si môžete prispôsobiť nielen hodnotu DPI, ale aj priradiť makrá pre 7 programovateľných tlačidiel či nastaviť RGB podsvietenie do jedného z 5 režimov a zladiť myš so svojím herným setom. Inštalácia je Plug & Play, myš stačí zapojiť do voľného USB konektora na vašom počítači. Nemusíte nič zdĺhavo nastavovať alebo inštalovať ovládače, USB myš Rapture PYTHON je v priebehu niekoľkých sekúnd pripravená na hranie.

Herní myš Rapture PYTHON čierna

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Herní myš Rapture PYTHON čierna

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

POHODLNÁ A ERGONOMICKÁSkvele padne do ruky

Myš sme navrhli tak, aby ste si aj pri dlhých hodinách hrania mohli dopriať maximálny komfort. Drôtová myš Rapture PYTHON má prirodzený ergonomický tvar a skvele padne do ruky. Tlačidlá sú umiestnené na prirodzených a obvyklých pozíciách, teda ich nájdete tam, kde ste zvyknutí. Príjemný povrch na dotyk sa nešmýka a umožňuje pevný a istý úchop. Skvelý dizajn myši dopĺňa flexibilný a zároveň veľmi odolný opletený kábel s dĺžkou 1,8 metra.  


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11

Senzor

Citlivosť 6 200 DPI
Technológia Optická
Model senzora PixArt PMW3327

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI, Programovateľné
Koliesko Klasické
Typ spínača Omron
Životnosť spínača (počet kliknutí) 10M

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB
Ďalšie vlastnosti Opletený kábel

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,6 cm
Výška 4 cm
Hĺbka 12,6 cm
Hmotnosť 112 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  RPTGM002a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RPT-GMDP3327RB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07