Obnoviť stránku

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL sivý

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL sivý

DRŽIAK NA MONITORY RAPTURE ECLIPSE DXLBuďte výnimoční!

Chcete naozaj zaujať? Vystúpte z davu a nechajte vyniknúť držiak na monitor Rapture ECLIPSE DXL s efektným RGB podsvietením, ktorý sa na vašom hernom stole stane skutočnou dominantou. Tento dizajnový držiak na dva PC monitory sa vyznačuje špičkovou flexibilitou. Okrem jedinečného štýlu vám ponúkne aj takmer neobmedzené možnosti nastavenia monitorov – úprava vzdialenosti, naklápania, natáčania do strán či otáčania. S týmto držiakom si budete môcť s minimálnym úsilím vyladiť pozície monitorov k PC podľa svojich predstáv, vďaka čomu rapídne vylepšíte nielen vizuálne pohodlie, ale predovšetkým celkovú ergonómiu svojho herného brlohu.

Držiak na monitor Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL
Držiak na monitor Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Rapture ECLIPSE DXL

2

počet monitorov

2× 9 kg

nosnosť

17 – 32"

pre monitory

+40°~ -40°

náklon

+90°~ -90°

otáčanie

+180°~ -180°

rotácia

1 051 × 152 × 622 mm

rozmEry

Mechanická

pružina

Rýchloupínací

vesa adaptéry

Priechodka alebo svorka

montáž

ČÍM VÁS DRŽIAK NA PC MONITOR RAPTURE ECLIPSE DXL PREKVAPÍ

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL

RGB PODSVIETENIEPre milovníkov svetelných efektov

Držiak na monitor Rapture ECLIPSE DXL je úplne výnimočný. Jednotlivé časti ramien a základňa sú lemované RGB podsvietením, ktoré vytvára jedinečné efekty a umožňuje integráciu držiaka do vášho herného setu. Súčasťou balenia je diaľkové ovládanie, prostredníctvom ktorého môžete podsvietenie jednoducho upravovať – meniť farebné režimy, efekty, rýchlosť, upravovať jas a veľa ďalšieho, možnosti sú takmer neobmedzené. Ovládač je možné vďaka magnetu uchytiť priamo na držiak a je tak neustále po ruke.

ROBUSTNÉ VYHOTOVENIEPripevnite až 32" monitory

Držiak na PC monitory Rapture ECLIPSE DXL disponuje mechanickými pružinami a je skonštruovaný tak, aby každé rameno unieslo 17 až 32" monitor s hmotnosťou 9 kg. Celková nosnosť držiaka je teda skvelých 18 kg. Držiak umožňuje pripevnenie ako rovných, tak aj prehnutých obrazoviek. V závislosti od veľkosti (hmotnosti) monitora je možné napätie pružiny jednoducho meniť pomocou dodávaného imbusového kľúča. Iste oceníte aj praktickú 270° zarážku, ktorá pri otáčaní zabraňuje vychýleniu ramien do steny alebo monitora.

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL
Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL

RÝCHLOUPÍNACÍ VESA ADAPTÉRInštalácia monitora za pár sekúnd

Odnímateľný VESA adaptér môžete k monitoru na PC pripevniť v pokoji napríklad na stole. Potom už stačí počítačový monitor aj s adaptérom vďaka rýchloupínaciemu systému ľahko zavesiť na rameno držiaka a zaistiť krídlovou matkou. S držiakom Rapture ECLIPSE DXL zvládnete montáž monitora sami, rýchlo a bez námahy. Večným problémom sú neskladné káble. Toto už riešiť nemusíte, držiak monitora k PC je totiž vybavený premysleným systémom na vedenie káblov.

DVA SPÔSOBY MONTÁŽEVhodný na každý stôl

Držiak na monitor k PC Rapture ECLIPSE DXL je možné namontovať takmer na akýkoľvek stôl, a to hneď dvoma spôsobmi – na hranu stola pomocou svorky (10 – 85 mm), alebo môžete využiť priechodku stolom (10 – 80 mm). Všetok inštalačný materiál, vrátane náradia, sme dali samozrejme do balenia.

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL
Rapture Monitor Arm

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

DRŽIAKY RAPTUREPrispôsobia sa každému monitoru

Naše držiaky Rapture sú vybavené jednoduchým systémom veľmi presného nastavenia odporu pružiny, takže sa dajú nastaviť presne podľa hmotnosti monitora tak, aby vždy držali v požadovanej pozícii a zároveň sa s nimi dalo pohodlne manipulovať. Bez ohľadu na to, či máte ľahký alebo ťažký monitor. Odpor pružiny nastavíte pomocou priloženého imbusu. Stačí otočiť skrutkou doľava alebo doprava na zvýšenie či zníženie napätia pružiny.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

Typ

Určenie Na hranu stola, S priechodkou stolom
VESA prichytenie 100×100, 75×75
Konštrukcia Kĺbový, S mechanickou pružinou
Počet ramien 2 x
Max. počet monitorov 2

Vlastnosti

Max. nosnosť 18 kg
Min. veľkosť monitora 17 "
Max. veľkosť monitora 32 "
Max. vzdialenosť od steny 47,7 cm
Náklon +/- 40°
Rotácia 360 °
Náklon 180 °

Vybavenie

Vlastnosti a výbava Systém na usporiadanie káblov
Súčasť balenia Montážna súprava
Kód:  RPTMA0503
Produktové číslo:  RPT-MADL125Y

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13