Obnoviť stránku

Rapture Cadet K-498 čierna – CZ/SK

4,6 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
12,90 €

Rapture Cadet K-498 čierna – CZ/SK

HERNÁ KLÁVESNICA RAPTURE CADET K-498Tichá a kompaktná!

Hľadáte tichú klávesnicu v Tenkeyless vyhotovení, s ktorou získate náskok pred súpermi? Predstavujeme vám membránovú TKL klávesnicu Rapture CADET K-498 navrhnutú tak, aby vám poskytla najlepšiu kombináciu výkonu a spoľahlivosti. Vďaka jej kompaktným rozmerom vznikne na stole viac miesta na zbesilejšie pohyby myšou. Aby sa vaše herné zručnosti mohli neustále posúvať, je herná klávesnica RaptureCADET K-498 vybavená celkom 19 Anti-Ghosting klávesmi, funkciou Win Lock, okrem toho sa pýši skvelou odozvou a veľa ďalšieho. Membránové klávesy sú nielen tiché, ale aj odolné voči vniknutiu nečistôt a potešia aj slušnou životnosťou.

RAPTURE CADET K-498
Rapture

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Rapture CADET K-498

Membránová

technológiA 

Tenkeyless

Vyhotovenie 

RGB

PODSVIETENIE

87

klávesov

125 MHz

obnovovacia frekvencia

ČÍM VÁS herný stôl klávesnicE rapture cadet k-498 PREKVAPÍ

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ

RAPTURE CADET K-498

KOMPAKTNÉ TENKEYLESS VYHOTOVENIES laserovými klávesmi

Membránová klávesnica Rapture CADET K-498 bez numerickej časti ponúka celkom 87 klávesov s CZ/SK layoutom a 6 klávesov (HotKeys) na priamy prístup k nastaveniu hlasitosti či spusteniu webového prehliadača, emailu alebo ,,Tento počítač“. Nechýba ani funkčný kláves Fn umožňujúci ovládanie hudby či RGB podsvietenia a mnoho ďalšieho. Klávesy sú laserové, znaky teda budú perfektne čitateľné počas celej doby životnosti, čo je podstatná výhoda oproti konvenčným klávesniciam, kde sú znaky vytlačené a po nejakom čase dôjde k ich nenávratnému zmazaniu. Nenahraditeľnou funkciou je zámok tlačidla Windows, už sa vám uprostred bitky nestane, že by ste toto tlačidlo omylom stlačili a vypadli z hry.

ANTI-GHOSTING KLÁVESYFunkcia na nezaplatenie

Bez Anti-Ghosting klávesov sa nezaobíde takmer žiadna herná klávesnica. Ghosting je totiž fyzické obmedzenie klávesových vybavených nedostatočným počtom obvodov. Nielen že tak nie je schopná zaznamenať viac klávesov súčasne (väčšinou max. 6), ale zároveň môže registrovať klávesy, ktoré ste vôbec nestlačili. Toto u hernej klávesnice Rapture CADET K-498 nehrozí – disponuje celkom 19Anti-Ghosting klávesmi. Každá z nich má vlastný obvod až do čipu klávesnice a vďaka tomu počítač klávesy bezpečne rozozná.

RAPTURE CADET K-498
RAPTURE CADET K-498

PÔSOBIVÉ RGB PODSVIETENIEVtiahne vás do deja hry

Herná klávesnica Rapture CADET K-498 má k dispozícii celkom 9-prednastavených režimov podsvietenia klávesov. Podsvietenie sa dá samozrejme úplne vypnúť. Vďaka Plug & Play inštalácii nemusíte nič zdĺhavo nastavovať alebo inštalovať ovládače. Klávesnicu Rapture CADET K-498 tak stačí iba pripojiť do voľného USBportu a počas niekoľkých sekúnd sa môžete pustiť do hrania vašej obľúbenej hry. Flexibilný a opletený kábel s USB-A konektorom má dĺžku 1,8 metra.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Formát klávesnice Bez numerickej časti – TKL 80 %
Typ Membránová

Usporiadanie

Lokalizácia Česká, Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy, Anti-Ghosting, Opletený kábel

Podsvietenie

Podsvietenie Dynamické, Programovateľné

Ďalšie vlastnosti klávesnice

Ďalšie vlastnosti klávesnice Tichá
Dĺžka kábla 1,8 m

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 36,2 cm (362 mm)
Výška 3,4 cm (34 mm)
Hĺbka 17,6 cm (176 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 566 g

Kompatibilita

Kompatibilita Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11
Kód:  RPTGEK002a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RPT-GEKC05RB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11