Obnoviť stránku

Rapture BOA čierna

4,3 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
34,90 €

Rapture BOA čierna

BEZDRÔTOVÁ HERNÁ MYŠ RAPTURE BOAĽahká, výkonná a odolná! 

Je pre vás pri výbere myši prioritou nízka hmotnosť a zároveň požadujete čo najlepší hardvér? Zoznámte sa s Rapture BOA – bezdrôtovou hernou myšou vážiacou len 74 gramov, ktorá ponúka špičkové parametre v podobe precízneho optického senzora PixArt PAW3335 s citlivosťou až 16 000 DPI a akceleráciou 50G či mimoriadne odolných spínačov Kailh GM 4.0, vďaka čomu si hranie skutočne užijete naplno, a to bez akéhokoľvek obmedzovania. Skvelé vlastnosti tejto prepracovanej PC myši podčiarkuje 6 programovateľných tlačidiel, štýlové RGB podsvietenie či vlastný softvér na optimálne vyladenie, ktorý je možné stiahnuť tu.

Bezdrôtová herná myš Rapture BOA
Bezdrôtová herná myš Rapture BOA

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Herná myš Rapture BOA

PixArt PAW3335

OPTICKÝ SENZOR

800 – 16 000 DPI

CITLIVOSŤ

1 ms

ODOZVA

1 000 MHz

Polling rate

50G

AKCELERÁCIA

250 IPS

TRACKING SPEED

16 000 fps

FRAME RATE

Kailh GM 4.0

SPÍNAČE

8

TLAČIDIEL

65 ± 10 g

SILA Stlačenia

ČÍM VÁS BEZDRÔTOVÁ HERNÁ MYŠ RAPTURE BOA PREKVAPÍ

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ

Bezdrôtová herná myš Rapture BOA

SENZOR PIXART PAW3335Technika bez kompromisov

Aby vás PC myš Rapture BOA pri hraní nijako neobmedzovala, je vybavená špičkovým optickým senzorom. PixArt PAW3335 s konfigurovateľnou citlivosťou od 800 do 16 000 DPI umožňuje získať perfektnú kontrolu nad pohybom myši za akýchkoľvek okolností a zaisťuje, že vaše pohyby budú cielené s maximálnou presnosťou. Každá úroveň DPI má vlastnú farbu podsvietenia – 800 (červená), 1 600 (zelená), 2 400 (modrá), 3 600 (žltá), 5 000 (azúrová) a 16 000 (purpurová). Zmenu jednoducho vykonáte pomocou vyhradeného tlačidla alebo dodávaného softvéru. Vzhľadom na bezdrôtové vyhotovenie myši oceníte aj nízku spotrebu senzora.

ÚŽASNE RÝCHLA A PRESNÁ HRÁČSKA MYŠSúperi nemajú šancu

Citlivý optický senzor PixArt PAW3335 precízne zaznamenáva akceleráciu až 50G, vďaka čomu bez problémov zaznamená aj tie najzbesilejšie pohyby, ktoré s eleganciou prenesie na bojové pole. Rýchlosť sledovania – Tracking Speed dosahuje hodnotu 250 IPS (inches per second) a spoľahlivo zaregistruje vzdialenosť až 630 cm za sekundu, čím nelimituje vaše herné schopnosti a bezdrôtová hráčska myš Rapture BOA rozhodne nebude brzdou v hre. Polling rate 1 000 Hz zaručuje rýchlu odozvu komunikácie počítača s myšou.

Bezdrôtová herná myš Rapture BOA
Bezdrôtová herná myš Rapture BOA

SPÍNAČE KAILH GM 4.0Nezničiteľné tlačidlá

Pri hernej myši sa predpokladá špičkové mechanické vyhotovenie s vysokou odolnosťou, spoľahlivosťou a dlhou životnosťou. Preto je bezkáblová PC myš Rapture BOA na ľavom a pravom tlačidle vybavená vylepšenými spínačmi Kailh GM 4.0 s neuveriteľnou životnosťou viac ako 60 miliónov kliknutí. Ostatné tlačidlá (Kailh GM 2.0) zvládnu bez problémov 20 miliónov a koliesko (Huano) 3 milióny kliknutí. Vďaka veľmi odolnému a spoľahlivému spracovaniu je herná myš Rapture BOA pripravená na poriadnu hernú nálož bez toho, aby vás čokoľvek prekvapilo.

DVA REŽIMY POUŽITIAHrajte s káblom aj bez

Milujete slobodu bez káblov? V tom prípade je bezdrôtová herná myš Rapture BOA správnou voľbou a jedine s ňou si užijete skutočnú slobodu pohybu. Myš na PC je vybavená integrovanou batériou s kapacitou 300 mAh a je možné ju pripojiť k počítaču úplne bezdrôtovo, a to za pomoci miniatúrneho USB prijímača s dosahom 10 metrov. Batéria v RGB režime vydrží až 10 hodín, v režime bez RGB potom až 30 hodín. Pokiaľ však zatúžite po klasike, je súčasťou paracord USB-C kábel, ktorý neslúži len na nabíjanie myši, ale je možné ho využiť aj na drôtové pripojenie s počítačom. Nabíjanie myši potom trvá približne 2 hodiny.Aby nedochádzalo k zbytočnému vybíjaniu batérie, tak myš po určitej dobe nepoužívania automaticky prejde do režimu spánku. 

Bezdrôtová herná myš Rapture BOA
Bezdrôtová herná myš Rapture BOA

ĽAHKO PRISPÔSOBITEĽNÁ MYŠ NA PC6 programovateľných tlačidiel

Pomocou softvéru (na stiahnutie tu) si môžete prispôsobiť nielen hodnotu DPI, ale aj priradiť makrá pre 6 z celkových 8 tlačidiel, nastaviť podsvietenie alebo sa pustiť do pokročilej optimalizácie myši. Vďaka RGB podsvieteniu sa bude myš na PC Rapture BOA dokonale hodiť do vášho herného setu. Inštalácia je Plug & Play – nemusíte nič zdĺhavo nastavovať alebo inštalovať ovládače a počítačová myš je behom niekoľkých sekúnd pripravená na hranie. Skvelý dizajn myši dopĺňa paracord kábel s dĺžkou 1,6 metra – extrémne pružný, ľahký a navrhnutý tak, aby minimalizoval zadrhávanie a maximalizoval pohyb.

ĽAHKÁ A ERGONOMICKÁ PC MYŠSkvelo padne do ruky

Bezdrôtovú hernú myš Rapture BOA sme vyladili tak, aby ste si aj pri dlhých hodinách hrania mohli dopriať maximálny komfort. PC myš sa vyznačuje nielen veľmi nízkou hmotnosťou iba 74 gramov (bez kábla), ale aj prirodzeným ergonomickým tvarom a skvele tak padne do každej ruky. Tlačidlá sú umiestnené na obvyklých pozíciách, teda ich nájdete tam, kde ste zvyknutí. Príjemný povrch na dotyk sa nešmýka a umožňuje pevný a istý úchop. Teflónové kĺzače zaisťujú skvelý zážitok z pohybu pri hraní hier aj pri bežnej práci na PC.

Bezdrôtová herná myš Rapture BOA

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač, USB-C
Počet batérií 1 ×

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Kompatibilita

Kompatibilita Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11

Senzor

Citlivosť 16 000 DPI
Technológia Optická
Model senzora Pixart PAW 3335

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI, Programovateľné
Koliesko Klasické
Typ spínača Kailh GM 4.0
Životnosť spínača (počet kliknutí) 60M

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB
Výdrž 30 h
Ďalšie vlastnosti Opletený kábel, Odpojiteľný kábel

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,35 cm
Výška 3,8 cm
Hĺbka 11,95 cm
Hmotnosť 74 g

Farba

Farba Čierna

V balení

V balení Unifying prijímač
Kód:  RPTGM006a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RPT-GMSA3335RB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01