Obnoviť stránku

Raiing iThermonitor

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Raiing iThermonitor


Teplotu stráži za vás

Bezdrôtový teplomer iThermonitor monitoruje telesnú teplotu vášho chorého dieťaťa po celý deň. V prípade prekročenia nastavenej hodnoty vás okamžite upozorní, aby ste mohli zaviesť potrebné opatrenia. Zároveň je vhodný pri riziku fibrilných kŕčov.


Prednosti teplomeru Raiing iThermonitor

  • Spárovanie s mobilným telefónom pomocou Bluetooth
  • Stráži teplotu 24 hodín denne
  • Upozorní na horúčku
  • Poskytuje veľmi presné záznamy pre pediatra
  • Presné meranie teploty


Bezplatná mobilná aplikácia

Mobilnú aplikáciu, ktorá je kompletne v češtine, stiahnete zadarmo. A to pre smartphone s operačným systémom Android alebo iOS .

Pokiaľ teplota presiahne vami nastavenú hodnotu, mobilná aplikácia vás zvukovo upozorní. S funkciou časového pripomenutia presne dodržíte intervaly medzi jednotlivými liekmi.




Utvára záznamy pre lekárov

Bezdrôtový teplomer Raiing iThermonitor ukladá všetky záznamy teplôt v aplikácii prostredníctvom Bluetooth. Aplikácia je veľmi prehľadná a poskytuje detailný prehľad o vývoji teplôt, podávaných liekoch a pod. Tieto záznamy je možné vytlačiť pre pediatra vášho dieťaťa.



Maximálne presný

Teplomer iThermonitor meria teplotu každé 4 sekundy s presnosťou na 0,05 ° C cca do piatich minút od nalepenia do podpazušia.

Vďaka svojej konštrukcii nie je náchylný na rušenie a skresľovanie telesnej teploty a poskytuje tak maximálne presné výsledky porovnateľné s klinickými inváznymi metódami.



Vzdialený prístup k dátam

S použitím ďalšieho telefónu či tabletu môžete sledovať vývoj teploty cez internet. Nie je teda potrebné byť v dosahu Bluetooth signálu. Sledovať možno i viac teplomerov súčasne.

Je bezpečný

Intenzita signálu Bluetooth je viac ako 10 000 × slabšia ako u mobilného telefónu, obavy z nežiaduceho vplyvu na zdravie tak nie sú na mieste. iThermonitor je certifikovaný ako zdravotnícka pomôcka.



Jednoduché použitie

Teplomer sa umiestni pod ruku dieťaťa pomocou šetrnej náplasti. Potom sa stačí s iThermonitorom spojiť cez Bluetooth z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. To vám umožní sústavne a ticho sledovať telesnú teplotu vašej malej ratolesti.


 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kontaktný
Spôsob použitia Pod pažu

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania 4 s
Špeciálne funkcie S mobilnou aplikáciou
Kód:  ITHA001
Produktové číslo:  WTM-BT30-I

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03