Obnoviť stránku

RABALUX

Rabalux osvetlenie – banner

RABALUX: Štýlové maďarské svetlá a svietidlá

Maďarská firma RABALUX sa už po jej vzniku v roku 1993 stihla rýchlo presadiť na trhu s domácim osvetlením. Dnes pri svojich produktoch, ktoré dodáva hneď do 12 európskych krajín, kladie dôraz najmä na spoľahlivosť, úspornosť a zladený pomer ceny a výkonu. V ponuke nájdete vonkajšie, záhradné, nástenné, stropné či detské osvetlenie, a tiež lustre, bodovky aj lampy. RABALUX svietidlá si vyberiete v najrôznejších trendy vyhotoveniach, ale aj klasických nadčasových dizajnoch, ktoré nikdy nestarnú.

Vonkajšie osvetlenie Rabalux

Vonkajšie osvetlenie RABALUX má šmrnc aj výdrž

Odolnosť voči vetru a dažďu je dôležitým faktorom pri výbere vonkajšieho osvetlenia. Každé vonkajšie svetlo RABALUX s moderným dizajnom má krytie aspoň IP43, ktoré chráni proti vonkajším faktorom ako napríklad striekajúca voda zo všetkých smerov. Vonkajšie svietidlá sú vyrobené z odolných materiálov ako je antikorová oceľ. Zabudované svetelné LED zdroje potom zaisťujú veľmi príjemnú prirodzenú alebo teplú bielu farbu svetla.

Interiérové svietidlá RABALUX pre celý váš dom

Interiérové svietidlá od RABALUX dokážu premeniť celý domov. Každá miestnosť môže vyzerať úplne inak vďaka správne zvolenému a umiestnenému osvetleniu. Stropné a závesné svietidlá zaistia hlavný zdroj svetla a ako doplnkové osvetlenie je v ponuke RABALUX stolná alebo stojaca lampa či dekoratívne a bodové nástenné svetlá.

Interiérové svietidlá Rabalux
Smart svetlá Rabalux

Smart osvetlenie RABALUX s funkciami navyše

Žijeme vo veku inteligentných zariadení vrátane inteligentného osvetlenia. To nám môže ponúkať niečo, čo iné svetlá nemôžu: možnosť ovládania jasu, teploty farieb a farby vyžarovaného svetla či ďalšie skvelé funkcie, ktoré spríjemnia váš každodenný život. Inteligentné svetlá RABALUX sa vyrábajú so zabudovaným LED zdrojom a v minimalistickom dizajne, pretože sa zameriavajú na funkčnosť. Tieto svietidlá sa dajú ovládať buď diaľkovým ovládačom, alebo aj cez aplikáciu v telefóne či tablete.

Spresniť parametre
612 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13