Obnoviť stránku

RABALUX Lida 8660

Príslušenstvo k tovaru

RABALUX Lida 8660

Závesná vonkajšia lampa Rabalux zo série Lida skvele zapadne do každého moderného interiéru, a to ako do domáceho, tak aj do kancelárskeho, navyše môže byť použitá aj ako svietidlo na záhrade. Svetelným zdrojom pre lampu je žiarovka s päticou E27 a maximálnym príkonom 23 W. Rabalux zvolil pre výrobu závesné vonkajšie lampy Lida 8660 kombináciu kovu a sklenených prvkov – a to všetko ladené do bieleho odtieňa, čo dodáva lampe elegantný vzhľad.

Kľúčové vlastnosti lampy Rabalux Lida 8660

  • Vonkajšie stolné svetlo s atraktívnym dizajnom
  • Úspornosť závisí na použitej žiarovke (A++ – E)
  • Štýlová kombinácia kovu a skla

Osvetlí dom aj záhradu

Priemer závesnej vonkajšej lampy Lida je 35 cm. Jej hlavnou prednosťou je štýlový dizajn, ktorý zapadne do moderného i retro interiéru, ale pokojne aj na záhradu, kde poskytne dostatok svetla. Lampa patrí do energetickej kategórie A++ – E v závislosti na použitej žiarovke. Stupeň krytia je IP44. Zdroj svetla nie je súčasťou balenia.

 

Parametre a špecifikácia

Stupeň krytia

Rozmery

Výška 120 cm
Šírka 35 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Žiarovka (nie je súčasťou)
Pätica E27
Kód:  RBLXo006
Produktové číslo:  8660
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03