Obnoviť stránku

Quicksilver Scientific LipoCalm™, 50 ml

26,51 €

Quicksilver Scientific LipoCalm™, 50 ml

Quicksilver Delivery Systems® využíva modernú vedu na uvoľnenie liečivej sily prírody. Vďaka najpokročilejším fosfolipidovým doručovacím systémom na svete môžu doplnky stravy Quicksilver Scientific® pomôcť vyživovať vaše bunky fosfatidylcholínom, pretože rýchlejšie a účinnejšie dodávajú hlavné účinné zložky. Každé 2 ml liposomálneho lieku LipoCalm dodávajú 350 mg patentovanej zmesi kyseliny gama-aminomaslovej (PharmaGABA®), tekutého extraktu z byliny lebedy (Scutellaria lateriflora), tekutého extraktu z mučenky (Passiflora incarnata) a oleja z kvetu har.

Zloženie

Proprietárna zmes 350 mg, Fosfolipidy (z prečisteného lecitínu zo slnečnicových semien), kyselina gama-aminomaslová (ako PharmaGABA®), tekutý extrakt z byliny lebedy (Scutellaria lateriflora), tekutý extrakt z kvetu mučenky (Passiflora incarnata), olej z kvetu harmančeka pravého. Pomocné látky: Voda, glycerín, etanol, vitamín E (ako d-alfa tokoferol polyetylénglykol 1000 sukcinát a prírodná zmes tokoferolov).

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky GABA

Účinok

Účinok Na spanie (tehotenský)
Pre časť tela Mozog

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tekutina

Balenie

Objem 50 ml
Obal Fľaštička s aplikátorom
Počet kusov v balení 1 ks

Vlastnosti

Vlastnosti Vegan

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 5 °C
Teplota skladovania do 25 °C
Kód:  SPTlif153
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  752830989689

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14