Obnoviť stránku

PUMA

PUMA

PUMA: Stvorená pre rýchlosť

PUMA je jednou z popredných svetových športových značiek, ktorej sa už viac ako 70 rokov darí vytvárať tradíciu výroby a dizajnu výrobkov pre tých najrýchlejších športovcov na planéte. PUMA ponúka lifestylové produkty inšpirované športom s dôrazom na výkon v takých kategóriách, ako je futbal, beh, fitness, basketbal, golf a motošport.

Kopačky PUMA

Adrenalín v žilách

PUMA predstavuje novú dynamickú kolekciu kopačiek Chasing Adrenaline, ktoré vás donútia pohybovať sa svižnejšie, reagovať rýchlejšie a ísť do všetkého naplno. Kopačky z kolekcie Chasing Adrenaline vám dodajú ten pocit vzrušenia a adrenalínu v krvi pri každom zápase.

Nezastaviteľná rýchlosť

PUMA predstavuje revolučnú novinku – kopačky PUMA ULTRA, ktoré na futbalové trávniky prinášajú prevratné inovácie a nezastaviteľnú rýchlosť. Kopačky s exkluzívnou technológiou MATRYXEVO® zaručujú úzky kontakt topánky s chodidlom a zároveň poskytujú mimoriadnu podporu celej nohe pri zachovaní obzvlášť nízkej váhy.

PUMA Kopačky
PUMA Future

Dokonalá kontrola

Pletený zvršok kopačky PUMA FUTURE s technológiou NETFIT, ľahká podrážka RAPIDAGILITY a vrchná vrstva GRIPCONTROL Pro zaisťujú hráčom najvyššiu stabilitu, maximálnu odolnosť a dokonalú kontrolu nad loptou.

Spresniť parametre
356 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09