Obnoviť stránku

PRONTO

Pronto proti prachu

PRONTO®: Úžasný pomocník na upratovanie

Hľadáte spoľahlivých pomocníkov, a to či už na každodenné, alebo veľké generálne upratovanie? Klasika v podobe výrobkov značky Pronto®, ktorá sa už desiatky rokov stará o naše domovy, je stávkou na istotu. Produkty tejto značky plnia nielen čistiacu funkciu, ale tiež sa starajú a chránia všetky povrchy v domácnosti, takže vyzerajú dlhšie ako nové. Spoľahlivo odstránia prach a až 90 % alergénov v prachu (vrátane zvieracích), šmuhy aj odtlačky prstov. Zloženie je natoľko šetrné, že ho môžete použiť aj na sklo či elektroniku. Pronto® je značka, ktorej môžete veriť.

Pronto na nábytok

Pronto® Expert Care – starostlivosť o drevený nábytok

Rad Expert Care je špeciálne určený na drevený nábytok s povrchovou úpravou, ktorý čistí, chráni a dodáva mu lesk, čím zvyšuje jeho prirodzenú krásu. Odstraňuje prach, šmuhy, odtlačky prstov a až 90 % alergénov v prachu v priebehu niekoľkých sekúnd. Navyše po sebe zanecháva príjemnú vôňu. Pronto Expert Care je vhodný tiež na kožu, žulu, laminát, kremeň a ďalšie povrchy. Rad zahŕňa aerosóly, mechanické rozprašovače a tekuté čističe na podlahy.

Univerzálna starostlivosť Pronto® na každodenné použitie

Pronto® Everyday Clean má vyvážené pH, vďaka ktorému je dostatočne jemný na každodenné použitie, a súčasne odstráni nečistoty z väčšiny povrchov v domácnosti. Odstraňuje prach, šmuhy, odtlačky prstov, a zároveň zachováva prirodzenú krásu. Je určený na 101 povrchov, ako je drevo, sklo, elektronika, kameň, plast a ďalšie. Rad Pronto Everyday Clean zahŕňa aerosóly so 100 % prírodným hnacím plynom, tekuté čističe na podlahy a mechanické rozprašovače v fľaštičke zo 100 % recyklovaného plastu.

Pronto proti prachu univerzální

Pronto na podlahy

Pronto® starostlivosť o podlahy spoľahlivo odstráni nečistoty

Pronto® čističe na podlahy čistia odstraňujú prach, zvlhčujú a ošetrujú všetky druhy podláh. Ľahko a spoľahlivo odstránia všetky nečistoty z podlahy s povrchovou úpravou, a to bez toho, aby zanechali matný či akokoľvek lepkavý povrch. Môžete ich bez obáv použiť na drevené, laminátové (plávajúce), vinylové podlahy aj na dlažbu. Variant s mandľovým olejom navyše vyživuje a obnovuje prirodzenú krásu drevených podláh.

Spresniť parametre
15 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02