Obnoviť stránku

Projektory Philips

Projektory Philips banner

Projektory Philips – zážitok na prvom mieste

Philips, stálica svetových trhov so spotrebnou elektronikou, prináša prémiové a cenami ovenčené projektory, v ktorých sa odrážajú nielen mnohoročné skúsenosti spoločnosti, ale aj túžba inovovať, objavovať a boriť zavedené technologické hranice. Užite si ničím nerušené chvíle pohody pri obľúbenom filme, seriáli alebo hre. Pochváľte sa fotografiami a videami z dovolenky. Ponorte sa do štúdia, povzneste svoje prezentácie na úplne novú úroveň. Projektory Philips sú skrátka skvelé pre každý aspekt vášho života.

Projektory Philips PicoPix

Projektor Philips PicoPix

Mini projektor Philips PicoPix patrí medzi tie najmenšie, ktoré si môžete zaobstarať. Je tak mimoriadne ideálny na cestovanie, počas ktorého vám nezaberie veľa miesta. Modely PicoPix Nano sú úžasne kompaktné a zmestia sa do takmer každého vrecka. Nechýba im vstavaný reproduktor, WiFi Miracast či funkcia zrkadlenia obrazovky. A projektor Philips PicoPix Micro a Micro 2 prinášajú navyše aj HDMI a USB-C konektory. Pýšia sa tiež vyšším rozlíšením, dlhšou výdržou batérie a v prípade modelu Micro 2 aj podporou Android TV.

Philips projektor radu NeoPix

Philips projektory radu NeoPix Easy a Easy 2 sú kompaktné, štýlové, ľahko ovládateľné a prekvapivo výkonné. Bodujú tiež príkladnou konektivitou, takže prehrajú obsah z PC, smartfónu, USB disku alebo napríklad microSD karty. Pre náročnejších používateľov má Philips pripravené projektory NeoPix Prime 2, Ultra 2 alebo Ultra 2TV. Tie sa pýšia Full HD obrazom a špičkovou funkčnou výbavou na čele s Android TV, Philips OS či WiFi zrkadlením obrazovky.

Projektory Philips NeoPix
Philips projektory s Android TV

Philips projektory a Android TV

Hulu, Disney+, Netflix, YouTube, Spotify – s Android TV sa Philips projektor PicoPix Micro 2 a NeoPix Ultra 2 stávajú výkonnými multimediálnymi centrami, s ktorými sa rozhodne nebudete nudiť. V modernom a prehľadnom prostredí Android TV nájdete všetky obľúbené streamovacie služby a stovky zábavných aj náučných aplikácií a hier z obchodu Google Play. Spoznajte zábavu bez hraníc, stavte na projektory Philips s Android TV.

Spresniť parametre
9 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07