Obnoviť stránku

PRITT

Značka Pritt

Pritt prináša ľahké, čisté a bezpečné lepenie

V roku 1969 položila spoločnosť Henkel základy novej éry lepenia, keď svetu predstavila prvú lepiacu tyčinku. Značka Pritt sa v priebehu rokov stala synonymom kvality. Široký sortiment produktov, ako sú lepiace tyčinky, tekuté lepidlá, korektory alebo inovatívne lepiace gumy, využijete, či už ste v škole, doma, alebo v kancelárii. Pritt vám poskytne to, čo potrebujete na vyjadrenie vašej kreativity. Spoločnosť navyše kladie dôraz nielen na efektivitu výrobkov, ale aj šetrnosť k životnému prostrediu a bezpečnosť pre používateľov. Vďaka tomu je značka Pritt lídrom v odbore a zodpovedným partnerom pre životné prostredie.

Lepidlo Pritt

Lepidlo Pritt je kľúčom k dokonalému lepeniu

Objavte širokú paletu lepiacich produktov Pritt, ktoré vaše výtvarné nápady posunú na novú úroveň. Rýchle a presné lepenie papiera, kartónu či fotografií je s lepiacimi tyčinkami Pritt hračka. Tekuté lepidlá vás potom povedú k originálnym a nápaditým výtvorom. Na dokonalé dokončenie a jednoduché balenie darčekov vyskúšajte lepiace rollery s flexibilnou špičkou na rovnomerné nanášanie. Lepidlá Pritt prinášajú nielen funkčnosť, ale aj radosť z tvorby.

Robiť chyby je ľudské, opravy zaistí korektor Pritt

Korektory Pritt vás zbavia strachu z chýb. Korekčné pero s flexibilným hrotom a jednoduchou aplikáciou je ideálne na opravu malých plôch, zatiaľ čo tekutý korekčný lak s rýchloschnúcim zložením poskytuje vynikajúce krytie aj pri dlhšom texte. Tieto inovatívne nástroje nie sú určené len na opravy, sú aj kľúčom k vašej sebaistote a brilantnej práci, či už v škole, alebo kdekoľvek inde. Korektory Pritt zaručia perfektné výsledky s minimálnym úsilím.

Korektor Pritt
Pritt Multi Fix

Guma Pritt Multi Fix: lepenie na stenu či dvere bez námahy

Neprehliadnite ani inovatívnu lepiacu gumu Multi Fix v podobe lepiacich štvorčekov, ktorá ponúka univerzálne a ľahko odstrániteľné riešenie. Táto opakovane použiteľná alternatíva k pripináčikom alebo lepiacim páskam umožňuje jednoduché prilepovanie rôznych papierov na stenu, dvere alebo okná. S Pritt Multi Fix je akákoľvek výzdoba len otázkou okamihu, pričom všetko zostane čisté a elegantné.

Spresniť parametre
24 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17