Obnoviť stránku

Príslušenstvo Logitech

logitech MX KeysMini

Logitech – vybavenie na ďalšej úrovni

Švajčiarska firma Logitech už od roku 1981 vyrába kvalitné príslušenstvo k počítačom, ktoré nachádza využitie v kanceláriách, domácnostiach alebo na turnajoch Esport. Vďaka neustálym inováciám v oblasti technológií, ergonómie a dizajnu svojich produktov má milióny stálych zákazníkov po celom svete, ktorí sa spoliehajú na precízne spracovanie. Myši, klávesnice a slúchadlá Logitech môžete navyše používať aj s tabletmi alebo televízormi, pričom počítačový program Logitech Options vám umožní prispôsobiť si klávesy, gestá trackpadu alebo používať jedno príslušenstvo na viacerých zariadeniach súčasne.

myš logitech

Myš Logitech – presnosť skrytá v ergonomickom tele

Kancelárska drôtová myš Logitech ponúkne skvelý pomer ceny a výkonu pre každého, kto hľadá jednoduchú myš s dlhou životnosťou. Na cestách sa vám bude hodiť bezdrôtová myš k notebooku, a to predovšetkým vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti, zatiaľ čo Logitech myš s trackballom poskytne nový spôsob ovládania kurzora bez pohybov rúk. Ak hľadáte precíznosť či minimálnu odozvu, vyberte si hernú myš Logitech z radu G.

Komfortné a odolné klávesnice Logitech zvládnu čokoľvek

Logitech klávesnice nájdete v drôtovej aj bezdrôtovej verzii. Kancelárske klávesnice vsádzajú na používateľov, ktorým záleží na základných funkciách, vysokej odolnosti a výdrži. Programovateľné klávesy alebo okamžitú odozvu, ktorá je pri vypätých bitkách nanajvýš dôležitá, ponúknu pre zmenu herné klávesnice Logitech G. Tým to však nekončí. Samozrejmosťou sú aj prenosné klávesnice pre tablety či televízory, ktoré ľahko pripojíte cez Bluetooth.


logitech klávesnice
logitech slúchadlá

Vysokokvalitné Logitech slúchadlá a webkamery

Logitech slúchadlá využívajú tie najnovšie technológie, a neustále tak posúvajú hranice možností. Príkladom je technológia priestorového zvuku ako z kina alebo mikrofón s funkciou redukcie šumu, ktorá sa postará o čistú a zreteľnú komunikáciu počas akéhokoľvek hovoru. Na pracovné aj streamovacie účely inovuje Logitech herné slúchadlá alebo webkamery, ktoré poskytujú vysoké rozlíšenie až 4K Ultra HD so 60 snímkami za sekundu.

Spresniť parametre
583 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09